En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Döa möss på trappen....

Vår egensinniga, röda, tjocka, väldigt bestämda o helt underbara sibbe Mitzi är ju nu kastrerad och får gå ut, vi bor på landet och det är nästan ingen trafik, det är bara mjölkbilen som kommer varannan kväll o då brukar Mitzi få vara inne, Härom dagen när jag kom ut låg det en liten dör näbbmus på trappen, älkade Mitzi hade varit i farten, vi har misstänkt att hon har tagit möss i ladan förrut då Lisette som ska bära på saker hela tiden har burit in döda möss förut. Kan man bli stolt över döa möss? JA det blir jag, att våran tjock bortskämda Mitzi är så duktig!
På tal om katterna: Zelma har då riktigt bott in sig nu, hon ligger brevid mig på nätterna och har svansen som en boa på mig, mjukt o gott men när jag vänder mig blir det hår i näsan. Elli han värmer mina ben så jag har det kungligt när jag sover.
Nu är planerna så gott som spikade för Ellie o Zelma, det blir parningar när de löper nästa gång, Zelma ska om allt går som det ska till Södertälje o träffa en snygging o Ellie behöver inte så lång resväg utan Göteborg passar henne bäst. Namnen på herrarna väntar jag med tills vi vet om det blir några kattungar, men om någon är intresserad så hör gärna av er ändå.

På hundfronten är det bestämt att Caddy ska bli pappa till en kull i vår, tyiken är en härlig tjej som är uppe i klass 3 lydnad och jobbar, de ni! Hon har varit o hälsat på oss med husse o matte och ja Caddy tyckte om henne så i början av nästa år när hon löper kommer hon på besök. Hon heter Pralin o bor i Kinna. Är ni intresserade så hör gärna av er.
Lisette kommer också att paras nästa år, hon bör löpa i feb-mars o hane håller jag på ännu men det är tänkt en riktig snygging. Tessi får vänta tills hösten eller nästa året därpå. Hon är en riktig busunge så hon behöver mogna först.

Skrivet av Pias, 2009-11-23 11:31

Skönt att du är på benen igen syrran! Mössen var ju din fasa med landet men verkar ju gå utmärkt. Härligt väder va....
Kram Syrran

Skrivet av Tina, 2009-11-23 11:48

Ja du goa Pia hellre döa än levande!!!! eller hur? Vad spännande det låter med kissarna de är ju så fina :O) detta me hår i näsan känner jag igen hehe Tack för kommentaren på min blogg jag blev varm i hela kroppen ( och det kan ju behövas i detta väder...) Kram och vi hörs snart

Skrivet av Yvonne, 2009-11-23 14:13

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?