En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Pepita

Pepitas Blogg

Denna blogg handlar om mitt Mathilda o min aussie Pepitas upptåg o liv..

En underbar familje hund, som vi ÄLSKAR...=)

Pita o Alicia myser

Pita o vår nya familje medlem Harry.


Pita ska alltid vara där barnen är..=)

Tack Tina o Johan för vår älskling.

Skrivet av Pepita, 2010-06-20

Visa hela (4 kommentarer)

Hej på er alla...
Här kommer nog bara skrivas in resultat o kritiker, hinner ju inte blogga o vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. Livet rullar ju på!!! =)

Ja goa vänner nu har vi varit o ställt två dagar i Jönköping. Det gick inget vidare.

Lördag bedömning av Sonny Ström:kv,1 kk,3

ung tik med bra könsprägel feminin, huvud o uttryck kunde ha mer kraft i nosparti, tänder o bett ua, bra hals o rygg ngt lång i länd, välvinklad med bra ben o tassar, tillräcklig bröstkorg, önskar mer för bröst, rör sig med bra balans o tillräcklig kraft, bra päls kvalitet ej i bästa päls, öppen o trevlig.

Söndag bedömning av Petra Junehall:kv,2

stl: medel mentalitet: ua

feminin ngt lång tik med allt för snipigt huvud o uttryck, knappt saxbett, bra ögon o öron, tillräcklig hals, klen benstomme, knappa vinklar, behöver utvecklas i kroppen, ngt brant kors, glad svans, rör sig bra från sidan, trång i fronten o bak, bra pälskvalitet o färg.

Jaaaa.... enligt helgen...

Skrivet av Pepita, 2010-06-20

Visa hela (1 kommentar)

Hej det var längesedan det hände något här....
Men vi tränar o går kurs får se om vi kommer någonstans i vår lydnad...

Nu har vi varit på den årliga 1 maj uts i Smålandsstenar. Jag tänkte att jaja vi åker det är ju inte så långt o vi har ju redan betalat... Hur kul är det att ställa en naken aussie... Jo lika kul som det var att ställa hennes mamma ( Crazy) i Växjö när hon vann..
Pita gick o fick ck idag, så jäkla kul. Domaren sa att det syns på denna hund att hon älskar detta hon gör det inte för mig utan för att hon själv tycker det är kul.. Jag tror Pita flörtade in sig bra med pussar..

Våran kritik blev så här:
Typiskt huvud,elegant nacke, stark muskolös o graciös kropp, goda vinklar, mkt bra rörelser, bra pigment o pälskvalitet, bra temperament med mkt självförtroende.

Domare Zorica Salijevic

Kul det där med pälskvaliteten..HAHA=)

Nu får vi träna på o ladda inför uts i Jönköping..

Kram alla goa vänner!!!
...

Skrivet av Pepita, 2010-05-01

Visa hela (3 kommentarer)

ÅÅÅ vilken underbar dag!!!
Idag tog vi sov morgon äntligen en dag ledigt. Sen efter en lugn förmiddag åkte jag o Sanna o barnen o givetvis hundarna upp till klubben. Det är så härligt dem skottar vår tränings plan. Så Liam o Alicia hade typ 6 backar åka i o klättra. Och vi fick bra störning i träningen. Vi var där i 1,5 h det gick så fort hundarna fick busa av sig först sen var det träning o jag fick hjälp av Sanna vilket jag behöver. Vad mycket dumma grejer man har för sig i träningen. =)

Nu är man riktigt sugen på att börja träna på allvar...

Sen har jag o Mark varit på bio o tittat på Avatar den var bra. Vi har inte varit på bio sedan vi väntade Alicia ( ca 3 år sedan). Tur man har en sån fantastisk "morsa" som ställer upp.. Tack snälla för att du alltid finns där.

Nu blir det sängen så vi orkar med arbets veckan..

Kram på er

Skrivet av Pepita, 2010-02-09

Visa hela (1 kommentar)

Idag fyller våra godingar 1 år. Det har varit ett lärorikt o härligt år o vi ser fram emot många fler..


Pita o "morsan" i hotell sängen vid My dog..

Hon sover som en prinsessa!!!

Kram på er,hörs snart..

Skrivet av Pepita, 2010-01-20

Visa hela (2 kommentarer)

Då har man kommit hem fått en hel natt sömn.. det var mycket skällande på hotellet från 5.00 i söndags morgon. Men Pita höll sig faktiskt lugn så det var skönt.

Pita o jag har tagit det lugnt idag hon är fortfarande trött efter helgen det är jobbigt när man inte är äldre o orka med två hel dagar på utställning. När vi var tillbaka i lördags på hotellet efter uts o hon fått mat o rastning lämnade vi henne på hotell rummet för att gå o ta en kopp kaffe. Sen gick jag upp för att kolla så att allt var ok innan vi skulle gå o äta. När jag öppnar dörren är det helt tyst ingen Pita.. hon som alltid kommer el ligger innan för dörren. Hjälp!!!
Någon har varit här o släppt ut henne... när jag väl fick i kortet till lamporna o dem tändes tittar en trött Pita upp liggandes på rygg i en av sängarna.. Hon gillade hotell livet...

Uts i lördags gick bra o här är kritiken av Leif Ragnar Hjorth

Gott femn. huvud, kunde ha något mer mark,stop, korr.bett, vackra ögon,...

Skrivet av Pepita, 2010-01-11

Visa hela (8 kommentarer)

Igår åkte vi upp till Göteborg o checkade in på sandic backadal. Super hotell***** super trevlig personal allt kanon kan verkligen rekomenderas. Ja sen bar det av till Lödöse dit våran lilla Signe flyttat. Det syns att hon har det bra o har fått en super go matte o husse.

Idag bar det av in till utställningen. 56 anmälda ojojoj... men vi in o fick en 3 placering i junior klass som vi är jätte nöjda med i hård konkurrens med alla vackra aussies.. Sen fick vi gå in i final ringen i avelsgruppen o fick en 4 placering...kul kul...
Dagen har bara flutit på det har varit uppvisning av räddnings hundar, freestyle,agility, polis hundar,ipo o askhunden (hundteater) fantastiskt imponerande o kul..

Men roligaste var nog att träffa det gamla gänget vi som var i gång o ställde så mycket för ca 6 år sedan.. det var så länge sedan man träffat en del av er.. Självklart även kul att träffa alla nya bekanta oxå..

Nu fortsätter vi tre amigas vårat vin o tjöt party på hotellet... ses...

Skrivet av Pepita, 2010-01-09

Visa hela (3 kommentarer)

Haha ja man kan ju undra här har ju inte uppdaterats på över en månad.
Men har jobbat mer en hel tid i december o haft 30-årskalas,julafton,nyår ja ni vet..
Pita o jag har tagit det väldigt lugnt vi har snart landat i hormonrus o annat från löp. Vilket hon skött kanon o blivit lite märkväl..LITE lugnare.. Sen vi har njutit av det underbara väder o snö som är fantastsikt roligt..

Nu längtar jag till fredag när det bär av upp till My dog. Det ska bli så kul att träffa lite goa aussie ägare o andra hund ägare oxå givetvis..=)

Så vi lär väl höras efter helgen om inte annat..

Kram till vi ses igen...

Skrivet av Pepita, 2010-01-03

Visa hela (3 kommentarer)