En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
PS_

Mr PS

En skruvad tillvaro fylld av glädje, fest och funderingar (plus en jävla massa aggressioner )

Bilden är från dancevalley 2006 (Amsterdam), utanför tältet jag sov i... Ligger och fokuserar på verkligheten.

På lördag kör vi redsledge fest på TC !!

Henrik B kommer att pumpa fet house så att hela stället kommer sprängas!

Skrivet av PS_, 2006-09-27

Visa hela (2 kommentarer)

Tisdagar mellan 17.00 - 18.30 kan ni höra jag och reza i ett radioprogram som heter Feta beats på studentradion http://www.umeastudentradio.se (102,3 umeå)

Vi kommer enbart spela edm (Electronic dance music) och det blir förmodligen en hel del house! Mer än så har vi inte hunnit planera, men det drar igång idag iaf!


EDIT:
pga tekniska problem så blir premiären nästa vecka :-/

Skrivet av PS_, 2006-09-26

Visa hela (1 kommentar)

Jag och en god vän satt och spelade Carcassonne... Och vi fick ihop den fetaste carcassonne borgen!
Bra storlek och en underbar form!

Skrivet av PS_, 2006-09-21

Visa hela (2 kommentarer)

Den 3'e november smäller det, då drar jag iväg från sthlm på en färja mot tallin. Kryssningen kommer bjuda på en galen fest under 39'e timmar fylld av helt underbar musik ! Båten kommer stanna i Tallin för i 8'a timmar, så blir väll roligt att få springa runt där och shoppa loss lite! Det stora dragplåstret på kryssningen är Steve Lawler, är du intresserad av att höra lite hur det låter, klicka då här för 4'a helt underbara mixar!

Frågan är vad man ska klä ut sig till ?!? Någon som har ett bra förslag? Har förövrigt 1plats över i vår hytt, så har du 800:- över så är det bara att hänga på !

Mer information och lineup @ fokused.net

Skrivet av PS_, 2006-09-14

Visa hela (1 kommentar)

Så, äntligen har jag tagit mig i kragen och skaffat mig ett sånt därt kort på ett gym. Var där idag och fick instruktioner på hur alla maskiner fungerar. Känner mig otroligt peppad inför detta, men man inser att man har tappat "lite" stryrka sen man styrketränade sist :)

Suttit och läst på nätet vad man ska äta för typ av kost för den effektivaste träningen, sett nån reklam på tv att man kan äta powerbar's både före och efter träningen... Wow, klart man ska äta sånt där... Eller?

Är en jvla vetenskap iaf, men har börjat inse en sak.. Det viktigaste är nog att man tar sig till gymet och tränar... Så tror jag glömmer allt som har med protein kakor/pulver på ett tag !

Skrivet av PS_, 2006-09-14

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är jag tillbaka till bloggis efter Atte gjorde den grymma insatsen att fixa så att löst ikke bloggis.se folk kan lämna kommentarer!

Skönt så slipper man den där hemska reklamen som började poppa upp på webbblogg.se

Skrivet av PS_, 2006-09-14

Visa hela (1 kommentar)

Vad är det med dessa eu-moppar som alla ungar köromring med ? Dom går 50 -60 km/h, dom små liven har inget trafikvett och det sker olyckor hela tiden. Först nu när jag blivit självmordsbenägen cyklist (alla cyklister i Umeå är självmordsbenägna) har jag börjat inse hur många moppar som faktist rullar på gå/cykel-gatorna hela tiden.

Varför har dom inte gjort det här till en valfråga? (Eller dom kanske har gjort det?) Skulle iaf starkt överväga att rösta på det parti som förespråkade spränga bort mopparna och låta dom små ungarna gå/cykla som man själv fick göra när man var liten..

Visst faan har dom blivit slappa? Ungarna asså.. Stryk borde dom ha.. Näea, ush, nu låter jag gammal..

Sen till nästa problem... Dom där jävla mammorna med sina barnvagnar?!??! Va faan ska vi göra med dom? Hur kan man få dom att fatta att dom inte äger hela jävla universum?!?

Näea, ush vad upprörd jag blir av att blogga... Måste gå ut och gå så jag lugnar ner mig lite.

Skrivet av PS_, 2006-09-14

Visa hela (0 kommentarer)

Satt och slötittade på tv i Tisdags... Av någon skumm anledning hade jag tv3 igång (orkade inte byta kanal). Så här såg kvällen ut.

19:00 Fling
19:30 Menduro
20:00 Carl Jans Änglar

Fling
Va faan handlar det här om ?? Vad är det för idioter som ställer upp på sånt här skit ? Och idioten till programmledare? Alla borde skjutas och sedan brännas på bål! Fattade inte så mycket vad programmet handlade om, satt mest och muttrade för mig själv hur dåligt det var. Har nått med idioter som detar andra idioter. BRINN BRINN BRINN BRINN BRINN BRINN OCH ALLA NI SOM TYCKER SKITEN ÄR BRA BRINN BRINN BRINN BRINN DÖ I HELVETTET!

Menduro
3 av sveriges största idioter bjuds in till ett helt sjukt idiotiskt program, den idiotiska programledaren ställer typ påståenden och dom andra ska gissa om skiten är sant eller falskt... Sämmre tv produktion får man leta efter (ja, om man ignorerar att fling faktist existerar)

Carl Jans Änglar
En överklass snubbe som...

Skrivet av PS_, 2006-09-14

Visa hela (1 kommentar)