En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
PS_

Mr PS

Mörker..

Ursh va less man börjar bli på detta mörker... Man orkar ju inte enns blogga, men snart vänder det väll, är väll någon gång under december som den möööörkade kvällen är. Puh.. En utlandsresa hade varit trevligt! Synd att man bara har -30 timmar på flexen och inga semesterdagar :'(

Men på Lördag blir det fest iaf! Stenbron (StoneBridge) kommer hit, så vi har jobbat fullt med det hela veckan. Jobbigt och ganska svårt att promota fester med begränsade resurser, men tror vi har lyckats ganska bra! http://www.redsledge.se

Eftersom jag inte varit så snäll under året så har jag fått lov att ge mig själv lite julklappar, har gjort en beställning från Tyskland som jag nu sitter och väntar på! Ett par högtalare till datorn, en keyboard och en Kaoss Pad 3 (effektenhet som man kan stoppa in i djmixern!)

Och min mp3spelare har gått sönder :'( lämnade in den idag, hoppas jag får en ny!

Näea, på måndag blir det nya tag! Ska ta tag i min styrketräning, även om förkylningen inte gått över. Och motion... Faan.. mera motion!... jävla väder.. Sluta regna!

Har även börjat styra upp en fest och bjudit in alla mina gamla kompisar från Täfteå, kul att få träffa dom ibland. 4'a härliga timmar på ixu spa med mat och alkohol! Faan, kommer bli sjukt skönt!

Skrivet av PS_, 2006-12-07 15:47

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?