En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

PMans bloggis

Ja, så var framtidens drivmedel framtaget... Eller egentligen framtidens motorer kanske?

Ett japanskt företag vid namn Genepax Co Ltd påstår sig ha utvecklat en bil som drivs på endast luft och vatten! Man behöver inte tillföra någon ytterligare energi utan så länge man har tillgång till vatten (eller te!) ska bilen rulla påstår man...

Efter att på fysiken har lärt sig att "Energi kan varken skapas eller förintas, bara omvandlas från en form till en annan" a.k.a energiprincipen, förefaller detta lite för otroligt och lite för bra för att vara sant... eller? Vad är energiinnehållet i vatten? Det känns åtminstone som om något kemiskt preparat borde behöva tillsättas. Nyhetsbyrån Reuters verkar tro på konceptet iaf!

Sant eller falskt? Döm...

Skrivet av PMan, 2008-06-24

Visa hela (0 kommentarer)

Dagens länktips för den som är intresserad av cutting-edge-webdesign:
http://www.bostromstrafik.se/

Säkra källor avslöjar också att upphovsmakaren fått betalt för att göra denna sajt. Imponerade! :-)

Skrivet av PMan, 2008-03-27

Visa hela (3 kommentarer)

Äntligen är ett bra ord. Det kan man använda när något man gått och väntat länge på tillsist löser sig. Man är ofta glad när man säger det också!

Jag har flera anledningar att säga ÄNTLIGEN, nämligen;

1. Vi har ÄNTLIGEN lyckats få hjälp med Tuvas känsliga hud som kliat och kliat och varit full med exem. Många blommor och kramar till hudkliniken på NUS som inte tvekade en sekund utan bara konstaterade att "Såhär kan man inte behöva ha det" och att "Vuxna som har såhär mycket exem lägger man in på sjukhus. Det går inte att existera när det kliar såhär mycket". De satte in intensivbehandling direkt och nu två veckor senare är det helt bra (det vart nästan bra efter 2 dagar!).

Något för den fantastiska BVC och alla andra föråldrade (läs: nästan värdelösa...) inrättningar att ta lärdom av! Vi har försökt få någon att hjälpa/förstå oss i 6 månader nu! Såhär glad är iaf Tuva...

Skrivet av PMan, 2007-06-13

Visa hela (6 kommentarer)

Vi börjar med en bild på underverket!

Sådär ja! Efter nästan 4 år är man så tillbaka where it all started... nästan iaf. På CS alltså! Känns riktigt bra.

Sitter nu tillsammans med två andra och kodar på ett ganska stort .NET-projekt som kanske kan bli något... Men hela sammanhanget VisualStudio, .NET, C#, SorceSafe etc etc är ju inte precis nåt man hållit på med, och dessutom var det ju inte igår man kodade.. puh!

Dock går det riktigt bra. Har kommit in i det över förväntan måste jag säga och peppet börjar komma :-) Och dessutom... hur lite man än gillar M$... efterfrågas erfarenhet av ovanstående i 8 av 10 systemutvecklarjobbannonser (längst ord idag?) nu för tiden. Kan vara bra att kunna!

För övrigt är det så grymt skönt att ha ett vanligt jobb med vanliga arbetstider och normal arbetsbelastning.... Den som inte har provat borde testa! :-) Att tänka att jag faktiskt skiter i om det...

Skrivet av PMan, 2006-12-07

Visa hela (3 kommentarer)


Är kanske världens sötaste!

Skrivet av PMan, 2006-09-20

Visa hela (4 kommentarer)