En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Norton

Norton

Norton med flock i Skurup. Historien om en aussiepojkes uppväxt och hans familj.

Nu har det gått några dagar sedan sist. Vi har haft kalas
Alla vaktar noga på vem som får vad.
Sedan blir man ju trött!

Så trött så man måste gosa hos matte!

Vi har också börjat valpkurs! Det var kul men tröttande, sov middag i 2 timmar efteråt!!
I skogen får man också gå varje dag plus att vi busar allihopa så hårtussarna ryker! Nu har mina bröder accepterat att jag faktiskt ska bo här fast ibland får jag mig en tryckare när jag blir för häftig!
Matte ska försöka ta kort på lördag på valpkursen (om hon hinner med det!)

Skrivet av Norton, 2008-03-11

Visa hela (2 kommentarer)

Helgen har varit bra med lite utflykter till både Malmö och Tomelilla minsann! Vädret har varit uselt men här hemma har det varit bra:
Jag har hittat en ny sval sovplats!
Här får vi äntligen mat!
Efter det kan man ju alltid busa lite!
Sen kom tisdagen:
Vad kul att busa i snön!
Det gick bra att sitta fint också!
I morgon blir det lite fest för då fyller husse år, jag undrar vad vi hundar ska ge honom, blöta pussar kanske?

Skrivet av Norton, 2008-03-05

Visa hela (1 kommentar)

I går var jag i skogen för första gången! Det var jättekul och väldigt mycket att utforska! Jag var jätteduktig för min matte hade tappat en vante som hon inte märkte men den hittade JAG och sprang med till min matte! Hon blev Jätteglad!! I går hade vi ingen kamera med oss för det var så dåligt väder, men i dag tog matte lite kort på oss.
Foppa, Caesar och jag undersöker, jag inte vet jag vad det var...
Jag kan själv nosa också!
Rex och jag sitter tillsammans i bilen
Det är jättekul att åka bil och jag är noga med att inte bli bortglömd!
När vi kom hem fick vi leta godis, det var jag också bra på och den där lila saken hade en jättebra "svans" att bära i.
Nu är jag trött och ska sova en stund!

Skrivet av Norton, 2008-02-28

Visa hela (3 kommentarer)

I dag är Norton trött! Mycket nya intryck för en liten valp att flytta "hemmifrån". Nu på eftermiddagen kom Matilda, 5 år på besök för lite lek (barnbarn).MEN han har ju vassa tänder som sitter överallt
Pinnar är ju alltid kul!
Efter lite sömn hamnade han här:
Bäst att vakta vissa oerhört viktiga saker!

Skrivet av Norton, 2008-02-24

Visa hela (2 kommentarer)

Efter att ha haft en trevlig eftermiddag i går då vi även fick träffa Lena gick färden till Skurup. Blåste det eller ?? Norton somnade i omgångar så det gick ganska smärtfritt. Leka lite under vakenperioderna var man ju tvungen till och i brist på annat blev det en metallapport! God både att slicka och tugga lite på! En pappkartong fanns också tillhands.

I dag har han tillbringat eftermiddagen med att bita Foppa i svansen, hjälpa matte tömma diskmaskinen och bära tidningar från tidningskorgen. Nu är det snart dags för mat igen och sedan en promenad runt kvarteret. Vi har redan träffat en del kompisar: storpudlar, rottweiler, labbe t.ex. Annars rantar han mest runt och vi blir av med varandra!!

Hoppas kvällen blir lugn!

Skrivet av Norton, 2008-02-23

Visa hela (3 kommentarer)

I helgen har det verkligen varit riktigt skånskt vinterväder!! Blåsigt, kallt(+2 grader), och disigt. Helt underbart med andra ord! Vi har inte fått så mycket gjort , men matte har gjort i ordning min sovplats och tagit kort på den, men nu kan hon inte hitta fotona i datan!! Hon är så väldigt smart ibland. Vi får väl se om hon hittar dom i morgon. Godnatt så länge/Norton

Skrivet av Norton, 2008-02-17

Visa hela (1 kommentar)

I dag har mina syskon och matte och husse varit ute jättelänge i det fina vädret! Det var 10 plusgrader och sol så ingen ville gå in! Fast nu i kväll är alla jättetrötta och bara ligger överallt.I Skåne blommar både vintergäck och snödroppar och ingen snö finns det. Jag hoppas att det är likadant när jag kommer hem för då kan jag vara ute och springa i trädgården jättemycket!! Så här ser mina syskon ut!

Skrivet av Norton, 2008-02-10

Visa hela (2 kommentarer)

Hej! Jag heter Norton och är en redmerle aussiehanne. Jag är bara 6 veckor gammal så jag har inte flyttat till mina nya föräldrar och syskon än. Jag ska flytta långt söderut, till Skurup ända från Fjärås där jag bor nu. Hos mina nya föräldrar finns också Foppa (collie) 9 år, Rex (sheltie) 8 år och Ceasar (collie) 7 år. Min nya matte tycker att de andra börjar bli lite gamla och behöver piggas upp lite, det tror jag att jag kan!! Matte ska sätta in bilder på oss alla när hon kan dethär med blogg lite bättre! Jag har sett att många av mina syskon också har blogg så det blir mycket för uppfödare Tina och matte Lena att läsa med tiden. Jag tror också att "farmor" Gitte kommer att titta in då och då!/Norton/bilder/norton5v1.jpg!

Skrivet av Norton, 2008-02-07

Visa hela (5 kommentarer)