En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Norton

Norton

Norton med flock i Skurup. Historien om en aussiepojkes uppväxt och hans familj.

var det i går. Fint besök fick vi också, Tina och Johan kom i lördags med alla barnen! Alltid lika trevligt. Åt och drack lite gott, pratade MYCKET. Stackars lilla Alice blev magsjuk på natten så det blev inte mycket sömn för deras del! I går blev det så att Tina, Emil och jag åkte in till utställningen, resten stannade hemma. Som tur var kryade Alice på sig under dagen, INTE kul att sitta så länge i en bil när man inte mår bra!!
Hur det gick? Dreamer 2:a bt med CACIB, Makea 1:a, 3:e bt i ök, Pokerface 1:a Hp i juniorklass.
Lite foton:

Dreamer
Makea Pokerface
Tur folk kan koppla av!!

Läkarna anser mig numera vara i stort sätt frisk (lite provsvar fattas) men ingen vet vad som hände. Huvudsaken är att det inte kommer tillbaka och att man inte hittat något som inte går att...

Skrivet av Norton, 2010-03-22

Visa hela (3 kommentarer)

blev de för Christer i alla fall i lördags! Meningen var att vi skulle haft öppet hus eftersom det var en SåN födelsedag men det fick vi avstyrt redan när jag låg inne på sjukhuset! Att det blev kalas är helt Carolines förtjänst: hon ville att pappa skulle firas i alla fall så hon stod för menyn, inhandling och all matlagning!! Undertecknad blev satt på en stol med order att inte göra någonting!! Måste säga att jag hade själv aldrig orkat!! Detta var guld värt för både Christer och mig: han blev firad och jag fick ha hela vår stora bullriga familj omkring mig!! Det blir lite liv i luckan med 9 vuxna, 2 barn och 6 hundar!! Vi njöt i fulla drag!! Tack för att ni finns!
Själv börjar jag må bättre men någon diagnos lär det nog inte bli, det är fortfarande uteslutningsmetoden som gäller!! Nu kan jag både äta och dricka det mesta även om det tröttar ut. Kroppen börjar också kännas stabilare och vikten har vänt! I dag har jag faktiskt varit på min älskade...

Skrivet av Norton, 2010-03-09

Visa hela (3 kommentarer)

Operationen av min axel gick JäTTEBRA! Nästan full rörlighet efter ett par dagar! MEN då kom min så kallade halsinfektion! Ni som är inne på FB vet fortsättningnen, men här är en sammanfattning: började med att jag fick ont i hö sida av halsen, ingen feber. Dagen efter börjarde jag sätta i halsen när jag åt, nästa dag kunde jag inte svälja och inte prata!! Akut till doktorn förra måndagen då jag omedelbart blev inlagd på öronkliniken i Ystad där det konstateras att jag har en stämbandsFöRLAMNING!! Den satte sig också på sväljreflexen därför gick det inte ens att svälja saliv! Dropp, atibiotika, cortison intravenöst plus en massa undersökningar! CT, MR, kontraströntgen av sväljning, blodprover o.s.v. Det är bara det att ingen har kunnat hitta orsaken! Som tur var fick man använda egna mobiler på avdelningen så att jag kunde sms:a barn och man, ingen kunde höra vad jag sa i telefon! Känns oerhört maktlöst med alla dessa missförstånd som blir! Dessutom blev det...

Skrivet av Norton, 2010-03-03

Visa hela (7 kommentarer)

Nyhetens behag börjar kanske gå över!! Här händer det inte så mycket. Man kan ju inte bara skriva om snö och hur frustrerad man är över vädret, blir lite enformigt!! Vi ska i alla fall börja ny kurs i mars, vilket ska bli mycket intressant! Det är en mycket erfaren instruktör som även har erfarenhet av rasen vilket ju inte skadar!!!
I övrigt så har vi renoverat hallen (inte riktigt färdigt än), svårt med det här med inredning!!
I morgon ska jag få min högra axel opererad så sedan får det mesta inriktas på rehabilitering!
Alla hundarna mår i övrigt gott, var hos mellandottern i går och där låg 6 hanhundar utslagna på golvet, inga problem över huvud taget, visst känns det skönt!!
Ha det gott där ute....

Skrivet av Norton, 2010-02-08

Visa hela (6 kommentarer)

Då har man varit med om det också! My Dog vill säga!! Ingen dålig tillställning, har aldrig varit på någon så stor utställning!! Mycket hundar, mycket folk, många trevliga människor och LåNGA dagar!!
Norton fick släta ettor båda dagarna men med jättebra kritik så det får man väl vara nöjd med! Nu får han växa i kostymen lite, både fysiskt och mentalt så nu dröjer det nog ett tag innan det blir utställning igen!
Lite foton:

De andra hundarna hade haft det bra på pensionatet men alla var vi trötta i måndags!

Nu töar det här nere och har varit 2 plusgrader i dag! Jag längtar Så till våren och det är nog inte bara jag!!
Ett stort tack till Tina och Johan för helgen, värt så oerhört mycket!!
Ha det bra där ute....

Skrivet av Norton, 2010-01-13

Visa hela (9 kommentarer)

DOOR KEEPERS NASTY NORTON
fyller 2 år i dag!!!
snygg kille eller hur??
Så här såg han ut närvi såg honom första gången...
3 veckor gammal och redan då bestämde vi oss för att HONOM ska vi ha!!!

Vill passa på att tacka Tina och Johan för en bra uppfödning OCH Gitte för att hon ställde Kidjo till förfogande!! Nog syns det vem han är lik!!
ETT JäTTEGRATTIS TILL HELA N-KULLEN, INGEN NäMND, INGEN GLöMD!!!!

Hoppas alla har haft en skön julhelg med mycket mys och god mat!

GOTT NYTT åR På ER ALLA från oss här nere i Skåneland!!

Skrivet av Norton, 2009-12-27

Visa hela (12 kommentarer)

Skrivet av Norton, 2009-12-23

Visa hela (10 kommentarer)

På riktigt alltså!!Det har i princip snöat sedan i fredags MEN inte som i gårkväll, i natt och hela dagen i dag fram tills nu. I går var det riktigt mysigt med hundarna som busade i snön och framkomligt både med bil och till fots!
Norton i full fräs
Alla fyra tillsammans
Foppa måste ha sitt koppel i munnen när han leker!?
Riktigt så kul var det inte i går kväll/natt när vi kom hem efter att ha varit på middag hos goda vänner(där var inte speciellt mycket snö). Det gick bra att köra NäSTAN ända hem! Sista biten var jobbig när vi kom in i Skurup MEN när vi vänder upp på vår gata står en bil som fastnat precis framför vår uppfart!! Hur kul är det vid den tiden på dygnet?? Vi kom alltså inte fram till vårt hus utan blev stående mitt i gatan! DET gick ju inte så Christer fick skotta fram en plats på gästparkeringen till oss( med goda...

Skrivet av Norton, 2009-12-20

Visa hela (5 kommentarer)