En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Norton

Norton

Ingen rubrik

Hej! Jag heter Norton och är en redmerle aussiehanne. Jag är bara 6 veckor gammal så jag har inte flyttat till mina nya föräldrar och syskon än. Jag ska flytta långt söderut, till Skurup ända från Fjärås där jag bor nu. Hos mina nya föräldrar finns också Foppa (collie) 9 år, Rex (sheltie) 8 år och Ceasar (collie) 7 år. Min nya matte tycker att de andra börjar bli lite gamla och behöver piggas upp lite, det tror jag att jag kan!! Matte ska sätta in bilder på oss alla när hon kan dethär med blogg lite bättre! Jag har sett att många av mina syskon också har blogg så det blir mycket för uppfödare Tina och matte Lena att läsa med tiden. Jag tror också att "farmor" Gitte kommer att titta in då och då!/Norton/bilder/norton5v1.jpg!

Skrivet av Norton, 2008-02-07 18:22

Hej!

Guud vad kul med en till blogg!!! Jag hoppas att den här trenden fortsätter för det kommer bli riktigt kul att kunna följa alla små i deras nya hem :) Nu är det inte långt kvar till hemflytten och jag tror att vi är mååånga som sitter och väntar på att få ta med oss en liten sötnos hem.

Jag länkar till er från oss

Kramar

Skrivet av Nadia, Caddy & Nea, 2008-02-07 20:55

Det är ju fantastiskt, vi borde kalla denna kullen för bloggkullen!!
Vad skoj, ett enkelt sätt för valpköparna att hålla kontakten! Varför skall jag göra en adresslista, ni har ju redan fixat det själva!

Kram Tina och Norton!

Skrivet av Tina, 2008-02-07 21:26

Vad roligt att fler dåår-keepare skaffar bloggar! Håller helt med Nadia om att jag hoppas trenden fortsätter!!! Ska bli jättekul att följa så många ur denna kullen i bloggarna!!

Mvh Sandra m Silly & Dizzy

Skrivet av Sandra, 2008-02-09 13:37

Nämen vad roligt!
Den hamnar under favoriter så fort min dator är ok igen.
Lena Sexys matte

Skrivet av Lena, 2008-02-09 19:33

Hej!
Va kul att jag hittade ett till syskon till Makea (Nothing else matters)! Jag länkar till er från min nya hemsida (som kommer upp när Makea kommit) om det är OK? Och i min blogg såklart :)

Ha de bra!
kram

http://hem.passagen.se/ebbsnoff

Skrivet av Therese och Ebba, 2008-02-11 13:48

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?