En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Medkraft

MedKraft

Längdens vågor

Född i vattentecken (skorpion) och med mitt kraftfulla efternamn så har jag fler än en gång upplevt att min våglängd inte alltid sammanfaller med andras och ibland t o m motverkar det jag vill. Höstens resa till Ligurien - i all mening en resa mellan vatten och berg gav mig mer än en eftertanke.

I en grupp människor med vandringslust hängde jag med - fast jag hade behövt mera tid för att utforska det lilla och mer tid att njuta av det stora. Det omväxlande och vackra landskapet gav mer än ett tillfälle att stanna upp och bara vara. Men - jag gick med i gruppen för att också komma fram till målet. Var det målet med resan? Jag vill bli bättre på att undersöka min egen våglängd.

Alltför ofta befinner jag mig alltid på en helt annan våglängd än en av dem som står mitt hjärta allra närmast. Fler än en gång har jag kommit fram till att jag skulle vilja vara på hans våglängd - men istället för att utmana mig själv så håller jag ännu hårdare tag i det som är mitt. Jag vill bli bättre på att släppa taget och prova andras förhållningssätt.

2010 blir ett år i det lilla ögonblickets tecken. Ett år med små penseldrag och att upptäcka det vardagliga även om de större stormarna drar över.

Skrivet av Medkraft, 2010-01-03 18:31

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?