En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
LindaLustlig

Linda Lustlig

Längtan efter sommaren!

Det blir inte mycket skrivet på min blogg, men det gör inte så mycket. Jag prioriterar annat helt enkelt, vissa saker som jag tycker om att göra och andra saker som jag egentligen skulle slippa själva görandet med men som jag gärna vill skörda frukten av.

På "att-göra" listan finns stora projekt som att skriva färdigt och lämna in min masteruppsats, vilket ska ske om tre veckor. På söndag ska jag vara färdig med en fondansökan för ett "nytt" forskningsprojekt som jag vill driva tillsammans med en kollega. Det rör sig om ganska mycket pengar, deltidslön för två personer under ett och ett halvt års tid. Så det gäller att ansökan blir bra! Dessa saker är på sätt och vis roliga att göra, men inte under tidspress. Så just nu vill jag bara att de ska vara klara och inlämnade!

Men jag jobbar inte bara. Jag har kommit igång och tränat också. Så det är väl typ det jag gör, jobbar, skriver och tränar. Och ibland latar jag mig också så klart, men inte alls så mycket som jag skulle önska. När allt det här är färdigt, när jag gått upp med min masteruppsats och gjort sista matteprovet, när sommarlovet börjar så ska jag börja praktisera att göra ingenting. I ingenting lägger jag då givetvis träning, fika med kompisar, grillning vid badstrand, restaurangbesök, bokläsning, långpromenader och cykelturer och annat härligt som jag gjort aldeles för lite av på senare tid.

Åh vad jag längtar! Men nu ska jag återgå till de viktiga sakerna som behöver bli färdiga! Håll tummarna för mig!

Skrivet av LindaLustlig, 2009-04-21 15:25

Lycka till ;)

Skrivet av Diana, 2009-04-21 17:30

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?