En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
LindaLustlig

Linda Lustlig

Rynkor, gråa hår och Edguy

Taggar: Edguy, konsert, trött, jobb, övertid

I dag är jag trött, in i märgen trött. Jag har jobbat aldeles för mycket den här veckan, och med det tempot jag håller i vardagen har jag tyvärr mycket liten reservkapacitet. Mitt nyårslöfte var att ta bättre hand om mig själv, att stressa mindre, njuta mera och att unna mig träning och hälsosam och vällagad mat. Jag drömde till och med om att baka bröd, åtminstone någon gång under det här året. Men jag lyckas inte riktigt infria det.

Året började bra med en lat vecka efter nyår, helt ledig från jobbet. Sedan rivstarade jag med en jobbresa till LA, direkt efter det en tenta och sedan drog vardagen igång med två krävande jobb, en mattekurs och en universitetskurs. Vad tänkte jag på egentligen?

Den här veckan har jag jobbat 7 timmars övertid hitills, dvs måndag-onsdag. Igår var jag på konsert med mitt favoritband Edguy , jag var på deras första Sverigekonsert 1998 och har försökt gå på alla konserter i Stockholm sedan dess, vilket brukar bli ungefär vart annat år.

Men igår var jag så trött att jag mådde dåligt. Jag fick lov att gå bak och dricka vatten och sätta mig en stund för att orka igenom hela konserten. I vanliga fall brukar jag hoppa och skrika som en fjortis, men igår fick jag hushålla på krafterna för att orka. Och det bara pga allt jobb. Och jag tycker helt enkelt inte att det är värt det, det blir jag och min familj som får lida för att jag tröttar ut mig. Och inget jobb är värt den insatsen. Jag vill ha ut så mycket mer av livet, så jag måste göra en förändring. Jag har en plan, som jag hoppas jag orkar driva igenom. Och jag hoppas att det räcker. Resten är så svårt att prioritera. Om två år när de kommer tillbaka till Sverige så vill jag orka parta!

Skrivet av LindaLustlig, 2009-02-05 10:31

puss!

Skrivet av Peter, 2009-02-05 19:06

Du skulle nog behöva komma på onsdagsmiddag hör jag...

Skrivet av fakespear, 2009-02-05 21:55

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?