En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Lilla__Jag

Min Lilla Blogg...

Jag tror jag behöver skriva av mig lite.

Men det här är nog inte rätt forum för mina tankar. Det är mycket som snurrar nu. Att jag i ena stunden faktiskt kan skratta och vara glad men i andra får jag kämpa för att hålla tårarna borta.

Idag är en omtumlande dag på många sätt. Och på många sätt är det en riktig dålig dag. För saker blev som jag trodde att dem förr eller senare skulle bli... Jag sov inte inatt och jag har mått mer eller mindre dåligt hela dagen. Även de att det idag är fyra år sedan jag stog där framme i kyrkan för att säga ett sista farväl till farmor gör ingenting bättre. Idag är mina tankar överallt och ingenstanns. Ingenting blev bättre av att vi i skolan pratade om Japan. Jag hatar Japan. Jag hatar allt som händer i Japan. Och mest av allt hatar jag att det inte går att få tag på en person som är där nere... Sen allt började har jag hört en sak från honom. Att han levde. Men det var flera dagar sen och mycket händer... Hur fan är det nu??
Mina tankar är i Japan och allt som händer där. Mina tankar flyger långt tillbaka i tiden och jag tänker på farmor. Mina tankar tänker på allt som hände inatt. Mina tankar tänker på hur hela mitt liv förändrats sen jag fyllde 18.
Jag tänker på de 11 veckor jag fick med Honom. Jag tänker på allt som hänt.

Jag har bestämt mig att ta mig upp igen. Jag har bestämt mig. Jag ska bara lyckas ta mig dit också. För nu är jag ensam igen. Och ensam är inte alltid stark men jag ska se till att vara det. Jag är redan påväg upp och jag ska hela vägen. Punkt slut.

Skrivet av Lilla__Jag, 2011-03-15 18:22

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?