En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Lilla__Jag

Min Lilla Blogg...

Ja den här bloggen kommer att handla om allt jag har lust att skriva, mitt extremt intresanta liv med andra ord... Eller kanske inte så intressanta liv.

Ja... Läs och bedöm själva isätllet... och De skadar ju inte att göra en liten tjej glad genom att komentera :)

Jag återupplivade den här bloggen av egentligen två anledningar. Det första var att jag hade ett stort behov av att få skriva av mig. Jag var bara tvungen att få något form av utrymme där jag kunde berätta för hela världen (eller inte för att det är någon som läser min blogg men iaf) hur jag kände innerst inne. Jag ville berätta vad jag gjorde om dagarna och berätta hur mycket jag tyckte om min pojke. Min Andreas Averyd som faktiskt inte är min längre. Men det kommer jag till. Den andra anledningen är att jag och en av mina bästa vänner kom ihop oss skulle man kunna säga. Hon anser att jag svek henne. Jag ansåg att hon försökte styra mitt liv och det var inget jag ville och det var då jag vände mig om och gick. Det var otroligt svårt. För jag tyckte så himla mycket om denhär flickan så det är inte sannt. Jag ville inte lämna henne även fast det var de val jag hade gjort. Jag startade återupplivade denhär bloggen för att hon skulle slippa se de jag skrev, jag trodde hon...

Skrivet av Lilla__Jag, 2011-03-29

Visa hela (1 kommentar)

Men det här är nog inte rätt forum för mina tankar. Det är mycket som snurrar nu. Att jag i ena stunden faktiskt kan skratta och vara glad men i andra får jag kämpa för att hålla tårarna borta.

Idag är en omtumlande dag på många sätt. Och på många sätt är det en riktig dålig dag. För saker blev som jag trodde att dem förr eller senare skulle bli... Jag sov inte inatt och jag har mått mer eller mindre dåligt hela dagen. Även de att det idag är fyra år sedan jag stog där framme i kyrkan för att säga ett sista farväl till farmor gör ingenting bättre. Idag är mina tankar överallt och ingenstanns. Ingenting blev bättre av att vi i skolan pratade om Japan. Jag hatar Japan. Jag hatar allt som händer i Japan. Och mest av allt hatar jag att det inte går att få tag på en person som är där nere... Sen allt började har jag hört en sak från honom. Att han levde. Men det var flera dagar sen och mycket händer... Hur fan är det nu??
Mina tankar är i Japan och allt som...

Skrivet av Lilla__Jag, 2011-03-15

Visa hela (0 kommentarer)

... Så är jag ensam igen. Men jag ska fortsätta gå ändå. Jag ska fortsätta kämpa och fortsätta gå. För din skull.

I fredags bar det som sagt av till hellströms med pojken min och två av hand kompisar. Fast först landade vi på Ojojoj en stund innan vi knatade ner till Hellströms och hade turen att få ett bord ^^
Kom en engelsman och hans svenska kompis som fick sätta sig vid vårat bord också så snackade lite med dom. Trevliga var dom iaf :) Haha och Rickard blev typ svartsjuk av bara tanken på att domdär killarna skulle gjort så mot hans flickvän xD "ska vi slå dom??" Haha :) Fina killar jag va med va? Som även lovade att ställa sig på min sida och slå ner tre andra killar som jag träffade där men inte gillar (fast bara om dom gjorde något dumt mot mig vilket dom inte gjorde). Så de va lite roligt iaf ^^ Haha sen äre en annan lite rolig sak från kvällen. Haha jag va som sagt ute med 4 killar. Ensam tjej och fyra killar varav en är min pojkvän. Ändå får jag...

Skrivet av Lilla__Jag, 2011-03-14

Visa hela (2 kommentarer)

Kollade lite på I en Annan del av Köping nyss. Därav rubriken :) En kommentar som Linda Hammar yttrade ^^ Sååå gullig juue :)
Har inte hänt så mkt på sistone faktiskt... Åkte in till stan och träffade älsklingen en stund igår efter skolan :) Kändes välbehövligt... Alldeles för länge sen!

Imorse vaknade jag till nyheten om jordskalvet i Japan. Ingen rolig nyhet. Oron byggdes upp i kroppen på något vis. Jag tryckte bort tanken under hela dagen men nu kan jag slappna av igen. Allt är okej.

Ikväll blir det nog att åkta till Hellströms med pojken min och några av hans kompisar :) Det blir nog trevligt ska du se ^^
Have a nice day people.
Det är fredag!

Skrivet av Lilla__Jag, 2011-03-11

Visa hela (1 kommentar)

Jag är inte så säker på att jag orkar uppdatera särskilt väl här nu heller men jag kände att det var på tiden att skriva en rad eller två.

Jag har inte mått nå vidare bra på sista tiden. Tror inte att det lär bli så mkt bättre på ett tag heller men man kan ju alltid hoppas? Jag vägrar iaf att ge upp och fortsätter framåt även fast det är tugnt.

Att jag saknar min pojke gör inte allting bättre... Och inte är det väl knstigt att jag saknar honom? Har träffat honom totalt i 12 timmar på 16 dagar... är inte de lite sjukt? Inte okej iaf :( De känns verkligen måste jag säga...

Men nu ska jag väl försöka komma på andra tankar... Hoppa in och duscha och sen gå och sova kanske?
Godnatt

Skrivet av Lilla__Jag, 2011-03-08

Visa hela (0 kommentarer)

Uppdateringar kommer när jag orkar.
Ville bara säga att jag saknar min pojke :( <3
Vill ha honom här brevid mig just nu...

Skrivet av Lilla__Jag, 2011-03-05

Visa hela (0 kommentarer)

Nu äre sportlov igen. Har inte gjort särskilt mkt alls under lovet...
Älsklingen kom hit i måndags natt iaf och sov hos mig :) Men sen så skulle jag träffa sara på tisdagen så då åkte han på morgonen... Fick träffa honom en liten stund iaf <3
Och nu är han typ sjuk... och de suger :/ Hoppas han blir frisk snart bara <3

Va som sagt med sara i tisdags och igår kom Johanna och Glenn och våldgästade mig och sen på kvällen va jag med Antonia :) Mysig kväll ^^ Bakade chokladkaka med extra choklad, snackade och kollade på film :)

Idag har jag inte gjort mkt alls... Ska typ ta och plugga lite snart tror jag så man får ngt gjort... Usch ser inte fram emot måndag. Ser inte fram emot skola över huvud taget... Vet inte varför. Vill bara inte dit... Men snart äre min skiva! :) Studenten närmar sig :) blandat med ångest.... Jaja Jag tar det när det kommer...

Just nu gömmer jag tankarna långt bak i huvudet och försöker slappna av... det går sådär. Jag ska försöka distrahera...

Skrivet av Lilla__Jag, 2011-03-03

Visa hela (0 kommentarer)

Här har jag varit inaktiv ett tag. Har inte direkt haft ork att blogga och så hade jag fullt upp med skolan hela förra veckan och nu i helgen har jag bara inte haft lust. Mer detaljer behöver vi inte gå in på.

Förra helgen så va jag med älsklingen :) Och på lördagen så åkte vi med Matte och Becca till Beccas landställe och hade det mysigt :) Bakade pizza, snackade, kollade film och hade det allmänt trevligt ^^ "Jag hör smackanden :o" "Inget snusk nu!" Haha :)
Jag och älsklingen åg nog och pratade till typ 4 eller ngt innan vi somande :)
På sändagen sen så pulsade vi ner till isen och gick ut och ställde oss där och bara lyssnade till tystnaden och njöt :) Så mysigt! Och så vackert!! :)
Sen åkte vi hemåt och jag skjutsade hem älsklingen också innan jag åkte hem, jobbade och pluggade.

Hela veckan har jag uppehållit mig med att plugga, skrivit en inlämning om relativitetsreori som jag lämnade in vid 5 i torsdags (dedline lördag så jag va ute i god tid). Sen...

Skrivet av Lilla__Jag, 2011-02-27

Visa hela (0 kommentarer)