En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Flan

Huvudmenyn

Sludder, lödder och torra armhålor

"Cheeewie" - The name of a very hairy character in Star Wars, and you get "Eiweeehc" when you write it backwards.

Barn som skriker och slåss och motiverar med: "jag får slåss", "min mamma bryr sig inte" eller den mer humoristiska varianten: "han förtjänade det". Det kanske han gjorde också, vad skulle jag kunna veta, som i detta fall var en naiv ledare för fotbollsskolan som trodde att barnen kom för att spela fotboll.

Eller när jag har samlat min lilla grupp på den sista bollsparkande dagen, och alla har hämtat sina saker för avfärd mot planen, då frågan kommer: "vadå, ska man a boll med sig också?" Vilken satans dum unge, alla barnen har ju hämtat bollar och tagit med sig varje dag, inklusive detta barn. Återinför aga baskimej.

Eller min dröm inatt som var läskigare än få.
Jag drömde att jag skrev en blogg om hur jag saknar "kontrollpanelen", och efter att det var klart hände det massa surrelistiska saker som bara händer i drömmar och i sjuka människors sinnen. Sen plötsligt tågade Thomas Persson in mitt rum, barsk som aldrig förr, och han sa: "Det heter faktiskt "tonkrollnapelen" och sedan kramades vi sådär mycket som heterosexuella killar egentligen inte ska göra med varandra.

Longdonkey, anyone?

Skrivet av Flan, 2007-07-06 11:37

Asså! Du är en sjuk människa! Först tecknade fåglar och nu Persson, vart är du påväg månne?
Fotbollskolan, ack fotbollsskolan :)

Skrivet av onesetttogo, 2007-07-06 18:58

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?