En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Handlar om mina känslor, främst om H och E. Allt började med att jag, efter tre år tillsammans med E, fick känslor för H....och andra småsaker i livet.

Tror jag har kommit fram till något nu! Fast det har ja iofs gjort tusen gånger förut :(

Men känns annorlunda nu..

Va ut med Evve i lördags. Hade jättekul, humöret va på topp och alla va trevliga. Först kom Runes son och hans kompis "google-eye" Haha, världens fulaste bränna :)) Jaja, inte det som va poängen...Sen åkte vi till "krogen", fick skjuts av Rune. Där satt vi å drack lite öl och hade roligt. Såg E där..såklart. Hälsade, men gick vidare när det kom några andra tjejer. När ja satte mig ner med dom andra igen började jag fundera. Sa åt Evve att jag tror inte jag vill vara med E. Jag vill bara inte att han ska vara ledsen och att jag är anledningen.
Var nästan så jag hoppades han träffat nån annan och att ja då kan gå vidare utan dåligt samvete.

Jag vill ju vara med H. Har inte gått en dag sen det "tog slut" som jag inte har tänkt på han. Känner att ja vill vara med han. Jag är bara rädd...tänk om ja hör av mig och kämpar för han och sen vill ja...

Skrivet av Dorran, 2009-05-12

Visa hela (1 kommentar)

Jag är dålig..Hörde av mig till H igår...
Men av en godkänd anledning, tycker jag iaf (jag lurar nog mig själv) ;)

Jag tycker det e jobbigt att ha han på min msn och facebook, så jag tänkte radera han. Skrev för att säga att ja funderade på det. Jag ville nog bara veta vad han skulle skriva tillbaka om jag meddelade han om det. Vet ju inners inne att ja hade kunnat göra det utan att säga ngt. Men vill inte att han missuppfattar och tror att ja inte vill prata med han, för det vill jag. Jag började med ett -Hej, för att känna av läget lite. Han svarade iaf, vilket va mer än jag hoppades på. Trodde inte han ville höra av mig alls. Blev jätteglad även om det kanske inte var något upplyftande samtal. Han skrev att han inte mådde så bra och att han saknade mig, och att det kanske kändes bättre för mig att höra det (med bitter ton). Men det gjorde det inte.

Tidigare har jag nog känt (även om det inte e meningen), att då vet jag att ja har han kvar. Då kan jag chilla...

Skrivet av Dorran, 2009-05-08

Visa hela (0 kommentarer)

Ligger här, det e nästan jobbigare än vanligt.
Deppar med ny musik iaf :)

Jag blev förvånad när E ringde idag. Han ville väl bara berätta att Rune hade varit på gasen igår på campingen. Han hade berättat att flickorna i "K.." var så fina. Och snygga..Hehe, det e Rune det :) Och att han tyckte om oss så mkt..det va ju roligt! (Rune e den som sköter allt i krokarna)
Vet inte vad jag känner sådär när E ringer mig. Tyckte att det va kul..men vet inte om det är för att jag har varit grymt uttråkad idag, för att det e kul att höra av han som kompis eller om det e nåt annat där. Det e ju inte så att jag känner att jag vill prata med han hela tiden. Jag har ju inte änns kännt att jag MÅSTE träffa han sen jag avslutade det med H.

Saknar H!! Det är nog det som känns värre än vanligt.
Var in på facebook å såg att det va en tjej som skrivit till han. Det var inget uppenbart (flirt eller så), men det va jobbigt ändå. Ja då vet ja att han e å festar skallen av sig....

Skrivet av Dorran, 2009-05-06

Visa hela (0 kommentarer)

Näpp, har ganska tråkigt faktiskt. Nu är det som att man går å väntar på att säsongen ska ta slut. Inte för att jag vill det alls, men man tänker på det hela tiden..Snart e det dags att åka hem...lämna bubblan :(
Svårt att förklara men verkligheten känns långt borta. Här är det bara jag, mina rumskompisar/kollegor och jobbet som gället..INGET annat. Nu när ja tänker efter vet jag inte varför det e så stor skillnad, men det är det.

Jag undrar hur det ska bli när ja kommer hem. Kanske borde flytta till storstan, finns bättre möjligheter för mig där. Hemma har jag ingen möjlighet att utveckla mitt "nya" yrke. Vill fortsätta jobba som kock, men finns inga sådana jobb där. Nog är jobbet hemma ok, tjänar hyfsat med pengar, inga helger å jag vet ju hur allt funkar..men vill ha mer än så.

Försöker komma underfund med mina känslor. Jag saknar H fruktansvärt. Jag känner att allt jag gör vill jag göra med han. Men sen kommer dom där dumma tankarna..men E...

Skrivet av Dorran, 2009-05-04

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är sjuk! Äsch, jag som var osjukbar! Har varit helt däckad idag. Va upp vid lunch, käkade lite frukost sen sov jag till 16. Skulle ju upp å jobba. Men ja har världens bästa arbetskompisar så jag behövde inte komma. Varit hemma å lidit, men nu på kvällen kände jag mig lite bättre, kanske var värktabletten som äntligen började verka.

Har bränt mig lite i solen oxå, så nu e man lite härligt röd/rosa. Kanske bättre än Nathalie iaf, som brände sig på halva! ansiktet..HAHA

Tänkt på H hela dagen (den vakna delen). Är fruktansvärt sugen på å träffa han. Skulle va skönt att komma hem ett tag å träffa han. Jag vet ju att han förmodligen inte kommer vilja träffa mig. Men i mina fantasier är det fortfarande han och jag. Vi myser tillsammans, han håller om mig, vi ligger i grottan å gosar.

Har varit sugen att höra av mig, men vet ju att ja inte kan göra det. För bådas skull är det bättre att jag inte gör det förrän jag kan lova hela mig till honom.

Åh,...

Skrivet av Dorran, 2009-05-02

Visa hela (0 kommentarer)

Jag vet inte om jag e sjuk eller om det e kroppen som ger upp nu..

Jag e trött! och ligger i sängen. Klockan e 21:19 och alla som känner mig vet att det händer typ aldrig (förutom med H, då sussar jag gott mest hela tiden :) )
Chefen har tydligen halsfluss, ja hoppas att ja inte fått en släng av det. Ska ligga här å kurera mig till imorn..jag e ju osjukbar så det kommer nog ordna sig. Jag e ju alltid så stolt över att ja typ aldrig e sjuk. Jag har en superkropp tror jag :)

Allt känns fortfarande fruktansvärt tungt med H..Kanske inte så konstigt, det har ju bara gått två dagar. Jag känner ingen glädje, allt e bara blah..

Nu har ja börjar fundera vad jag ska göra när ja kommer hem. E utan hem en vecka å hade ju velat bo hos H då, men det lär ju inte hända. Saknar, saknar, saknar...

Såg att han loggade in på msn. Tittade på hans bild ett tag, men sen kände jag mig bara patetisk. Tänkte på han igår när ja skulle sova, hur han höll om mig..det var mysigt. Han var...

Skrivet av Dorran, 2009-04-28

Visa hela (0 kommentarer)

Känns väl inge bättre idag, men nu e jag iaf så sansad att ja ids skriva om det.

Vaknade imorse, kändes som om någon slagit mig i skallen med en hammare. Tung och dånande värk :( Kan väl vara sviterna av kraftig gråt igår samt inte många timmars sömn.

Jag och H "gjorde slut" igår. Vi var ju inte riktigt tillsammans, men nu är det iaf helt slut. Känns tungt. Kändes att jag inte hade nåt annat val. Jag är förrvirrad och vet inte hur länge det kommer pågå. Samtalet avslutades med att han sa "jag tror jag älskar dig och jag kommer sakna dig, hej då" klick...

Idag har jag sorg! Tänker tillåta mig själv att sörja. Jag saknar han och tror att det e han jag passar ihop och borde vara med. Jag kände lukten ute igår, den påminde mig om han och sena kalla nätter tillsammans. Jag vill att han ska vara med mig. Jag är ledsen för att jag inte kan ta det beslutet jag skulle vilja ta. Jag hoppas att jag kan ta det i framtiden för jag och H passar så bra ihop. Jag hoppas han...

Skrivet av Dorran, 2009-04-27

Visa hela (0 kommentarer)

sitter i min säng och gråter...

jag kommer sakna dig H!

Förstår att det här kanske var sista gången vi pratade med varandra. Att det e för sent för mig när jag känner mig helt redo.

Alla fina stunder vi har haft, du e den bästa människan jag känner...

Skrivet av Dorran, 2009-04-27

Visa hela (0 kommentarer)