En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Handlar om mina känslor, främst om H och E. Allt började med att jag, efter tre år tillsammans med E, fick känslor för H....och andra småsaker i livet.

Nu har jag försökt ringa studievägledaren i en vecka..
först var han på semester, sen möte, sen var det ingen telefontid och nu, när jag äntligen lyckas tajma rätt...då går det inte att ringa p.g.a. telenätet! Och mkt konstigt att det gick att ringa precis alla andra nummer än just till de två man kan kontakta om utbildningen..
Som sagt, någon är emot mig!! :)

Har varit på stan med Bevvan idag. Blev att slösa lite pengar trots att jag förbereder mig på 5 års fattigdom. Men tyckte det var nyttiga saker ;) som nya trosor, ansiktstvätt+lotion, ny foundation samt borste till den. Allt väl investerat för att kanske få liiiite bättre hy iaf.

När jag kom hem infann sig en envis känsla av tomhet. Kände mig ensam, riktigt riktigt ensam. Tror det är för att jag inte kan skaka av mig känslan av att tro att H inte längre älskar mig. Han kanske gör det, fast har varit dålig på att visa det på sista tiden. Eller så kanske han inte gör det men håller kvar vid något som...

Skrivet av Dorran, 2012-03-13

Visa hela (0 kommentarer)

Hej.

Jag har blivit besatt..av League of legends!!
Trodde jag aldrig men jag äääälskar att spela :)
Har kommit på att jag har en beroendepersonlighet och nu har jag fastnat för det här. Som tur är kan jag bara spela när jag är hos H för min egen dator är för dålig. Det är så illa att jag längtar efter att spela under veckorna när jag är hemma.

Men till jobbfronten då..
Jag har länge kämpat med jobben. Tycker verkligen jag förtjänat ett jobb och jag är både duktig och trevlig men det verkar inte släppa. Har sökt säkert 70 jobb och fått komma på två intervjuer. Fattar faktiskt inte vad jag gör fel för jag har erfarenhet, superbra referenser, utbildning till butikschef men ändå verkar ingen vilja ha mig. Och då menar jag INGEN! Inte ens extrajobb som kassabiträde..Tråkigt!!

Men efter mycket funderande, och ett tips från min syster, har det tänts en lampa. Jag ska nog plugga till jurist med inriktning...

Skrivet av Dorran, 2012-03-07

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har haft en av de mest läskiga drömmar jag någonsin haft. Tom värre än när Bengt Dahlkvist jagade mig i skogen :)

Jag drömde att jag blev utsatt för ett våldtäktsförsök! Vaknade alldeles uppjagad och var tvungen att gå upp för att tända. Snacka om hemskt, den var så sjukt verklig. När jag vaknade kunde jag fortfarande känna hur han hade slitit i min kropp. Jag känner mig fruktansvärt tacksam för att det aldrig hänt mig i det verkliga livet!

Min jul/nyår har inte varit den bästa helgen..
Jul var bara en enda lång historia om mamma..orkar inte ta den nu.

Sen på nyår så var jag med mina vänner och H med sina. Jag hade redan innan sagt att han behöver ju inte dricka så mkt. Men det gick som det alltid brukar gå, han söp till ganska ordentligt..
Vi pratades vid kring 01.30 och allt verkade ok. Han skulle gå och lägga sig och jag skulle snart köra hem till honom från mina vänner. När jag sen kommer fram till lägenheten ser jag hur dörren är uppbruten....

Skrivet av Dorran, 2012-01-09

Visa hela (0 kommentarer)

Hej igen

H har kommit hem från enheten för ca två veckor sen. Det var inte alls som han hoppades på..
Han upplevde att han inte fick någon hjälp, inte prata med läkare..ja, ingenting egentligen. Han fick möjligheten att avgifta sig (alltså inte tillgång till några mediciner) men absolut inget annat. Inget stöd, inga samtal osv..

Jag blir lite sur på mig själv. Varför förväntar jag mig att det ska finnas hjälp att få när jag gång på gång upptäcker att det inte gör det?

Ja, så nu kämpar vi på. Vet inte riktigt hur jag ska hjälpa han. Försöker stötta samtidigt som jag försöker pusha han lite för att komma igång med vardagen. Han har som inget riktigt driv. Har inte varit på jobbet, som jag för övrigt är rädd att han ska få sparken från. Men förhoppningsvis kan dom se till hans situation och hjälpa istället för stjälpa.

Alla pratar om jul och vad man önskar sig i present..Ja, ett lättare liv önskar jag mig. Men det kan man ju inte riktigt säga....

Skrivet av Dorran, 2011-12-15

Visa hela (0 kommentarer)

Ojoj, nu har det varit några tunga dagar..

Nu vet jag väl iaf att H inte är otrogen eller kanske slutat älska mig. Nej, det är så att han har erkänt för sig själv att han missbrukar..Han är i skrivande stund inlagd och det känns både bra och fruktansvärt ensamt.

Jag och hans syster körde honom till enheten ikväll. Efter vi lämnat av honom och började gå därifrån frågade hans syster om det kändes okej och plötsligt bara forsade tårarna..det gick verkligen inte att hejda. Jag vet ju att det är för det bästa men ändå ledsen att det är såhär. Han får inte ha mobil så känns tungt att inte kunna ringa och höra hur han har det.

Jag har väl vetat ett tag att hanteringen av vissa mediciner inte funkade precis som det skulle och har varit både arg och försökt vara stöttande/förstående. Men nu har han iaf kommit till insikt att han inte längre kan hantera det och känner att han (som typiskt missbrukare) tagit avstånd från både familj och vänner. Han sa igår...

Skrivet av Dorran, 2011-12-01

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, sen sist så har det väl hänt lite saker iaf. En lördag undrade jag om vi kunde hitta på ngt och han föreslog att vi skulle gå ut och äta. Det var jättemysigt och han bjöd. Förrätt, oxfilé och så delade vi på en eftersätt :) Det var en försenad födelsedagspresent (som jag såklart skulle få, men kanske bara inte på min födelsedag sa han)..Jaja, den förklaringen får jag väl köpa..

Det har väl känts lite bättre sen sist som tur är. Han förklarade att jag missförstod det där om att vara otrogen. Han menade bara att man kan aldrig veta hur man skulle reagera i stundens hetta (beroende på situation med tex alkohol, hur man har det allmänt i sitt förhållande osv osv) Jaja, den förklaringen får jag väl oxå köpa..

Träffade en vän på stan idag. Vi käkade lite sushi och satt och pratade. Det var första gången jag pratade med någon om H, för det känns på nåt sätt som att alla skulle reagera så mkt på det. För alla mina nära vänner vet nog att han har...

Skrivet av Dorran, 2011-11-26

Visa hela (0 kommentarer)

Mitt hjärta brister..

Känns som att kärlen H hade till mig är som bortblåst..

Han sitter bara vid datorn, och då menar jag HELA tiden. Första som görs på morgonen
och sista som görs på kvällen och hela tiden där emellan.
Han säger att han inte känner nån stress att flytta ihop (men det är ju bara för att han vet att jag vill enligt han)
Han sa oxå här om dagen att han vet inte om han skulle vara otrogen eller inte om tex hans "drömkvinna" (eller en väldig lik look-alike) erbjöd sig..Ja, det är väl bra att han är ärlig men hur ska jag tolka detta. Hur ska jag veta att inte kvinnan på Coop/på jobbet/kompisens syster osv är vad han anser en look-alike?? Tidigare har han sagt att han aldrig skulle kunna vara otrogen och jag trodde verkligen att det var en principsak för han. Nu hävdar han att han inte kan säga att det aldrig skulle kunna hända eftersom han aldrig varit otrogen tidigare så han vet inte hur han skulle reagera i situationen..
Han har inte varit i min...

Skrivet av Dorran, 2011-11-09

Visa hela (0 kommentarer)

Det var ett tag sen!...så att säga :)

Känner bara för att skriva av mig. Det blev H till slut (ska jag väl bara meddela) :)
Allt med E är glömt nu, det är så länge sen så det känns som att det är en människa jag inte längre känner, och det är ju så iofs. Vi känner inte varann längre.

Sitter och lyssnar på Arcade fire Piano tribute - We used to wait. Precis upptäckt! :)
Fantastiskt!! Skulle vilja sitta i min bil och bara dåna på med stereon, synd att jag inte har det på cd..

Känner mig lite tung idag, och har gjort det de senaste dagarna. Vet inte vad som är tokigt..
Kanske PMS?

Allt har känts så bra den senaste tiden mellan mig och H. Inget gräl på länge och jag har varit lycklig, "fått" gå ut med mina kompisar osv. Men så en dag, kommer inte ihåg om det var igår eller om det var innan det så..

En sak som jag verkligen har tyckt om med vårat förhållande är att det alltid har känts som att han älskar mig, MASSOR och på riktigt. Att han nästan...

Skrivet av Dorran, 2011-07-25

Visa hela (0 kommentarer)