En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Bengt Dahlkvist jagar mig i skogen

Jag är i fjällen igen, vi kör i en förfärlig fart upp mot berget.
Jag vet inte riktigt vart vi är egentligen, men vi vet att vi ska följa vägen.
Vi kommer fram, parkerar och går runt. Det är ett nybyggt område, med lite stugor
och restaurang/fik med tillhörande Konsumbutik. Idag jobbar jag i fiket.

Allt börjar när det kommer in ett MC-gäng, som vägrar att betala. Dom kommer med hot och det är uppenbart att dom är narkotikapåverkade och aggressiva. Efter jobbet går vi på fest, tidvis är det en ganska trevlig fest med mycket folk, men av någon anledning har jag inte så mycket kläder på mig. Jag vet att jag ser E där i vimlet oxå.

Vi är i en stuga senare efter festen. Jag pratar lite med Nathalie som sover i den stugan. Hon är ganska nonchalant så jag går därifrån. När det är dags att gå hem har jag problem att hitta mina kläder. Jag hittar inte mina skor och måste gå runt i mina klumpiga skidpjäxor. Andra kläder fattas oxå så jag tar det ja hittar. Nu träffar jag H en sväng, han bor oxå i stugan. Han hjälper mig att leta mina kläder. Men han försvinner..

Sen kommer det där gänget igen, den här gången ute efter något annat. Jag kan inte riktigt avgöra vad men känner på mig att dom vill skada mig på nåt vis. Alla andra människor försvinner, det är bara jag och Evve kvar på berget. Det är inte fullt med snö längre utan mer skog och senare sommarlandskap.
Han vill prata med mig hela tiden, samtidigt som han kommer med hot och kommentarer. Jag vill ringa 112, men får aldrig tillfälle då han "övervakar" mig och jag är rädd frör att göra ett övertramp som utlöser hans ilska.
Vi försöker gömma oss, men dom kommer hela tiden oss på spåren. Vi lyckas komma iväg med bilen iaf men måste köra tillbaka. Vet inte vad vi saknar, om det är någon eller något.

Vi är tillbaka i skogen igen. Nu är det bråttom. Aggressiviteten är värre. Nu jagas vi, jag och Evve, av samma gängledare och en kvinna. Vi springer upp för berget, mot parkeringen. Hon lite före mig. Hon lyckas komma upp före mig och dom genskjuter mig. Dom har inte sett mig, men jag vet att dom kommer göra det om ja ska ta mig till bilen. Det har nu blivit uppenbart att dom vill plåga oss. Tillslut finns det bara en sak att göra. Vi tar sats och bara springer allt vi orkar. Hon lyckas komma upp på en MC, jag är fortfarande lite efter. Nu finns det två alternativ, antingen väntar hon på mig eller så lämnar hon mig och åker till hjälp. Hon åker! Jag önskar ett tag att jag bara fått ta tag i Mc:n och släpas efter, då skulle jag iaf komma därifrån. Jag känner mig drogad, kanske från festen. Allt är tungt, det går inte att springa. Nu ser jag hans ansikte, det är Bengt Dahlkvist från "Skilda världar" (och nej, det är INTE en komisk situation). Jag hör hans hånskratt samtidigt som jag försöker hoppa in i bilen. Men mina ben fungerar inte. Han ropar vad han ska göra med mig, plåga mig tills jag inte finns nå mer. Jag försöker köra iväg, men gasen är trasig...Han kommer närmare, tills jag ser hans fingrar i dörröppningen..

Whooch..där vaknar jag i ett ryck. Mardrömmar suger, speciellt om man ska bli plågad till döds av en gängledare/galen Bengt!!

Skrivet av Dorran, 2009-10-27 03:43

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?