En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Quality time!

Japp, fått ta helg idag (lördag).
Chefen tvingar mig ju att jobba helg nu för tiden :(
Men det har varit kul, speciellt att jobba med Evve. Lite less på Tompa, skönt att jobba med nån som faktiskt jobbar.

Haft lite meningsskiljsaktigheter med H igår. Jag hade så gärna velat hitta på nåt med Evve och hennes karl, men H ville gå på bio. Jag ville hellre göra nåt annat, då typ umgås med nån. Jag orkar så sällan göra saker under veckodagarna så den enda jag träffar e ju H. Kan ju vara kul att hinna umgås med sina andra vänner oxå. Men han blev totalt stött så det var bara att gå med på att a ha "quality time".

Vi han med att vara lite oense om att flytta ihop oxå. Det var han som förde det på tal. Han tänkte väl mest hur det skulle bli om han började plugga här, ska vi bo ihop då eller ska han fortfarande pendla hem.. Jag har oxå tänkt tanken, e lite less på å köra fram och tillbaka hela tiden. Men känns som att det är något jag vill vänta med. Vill inte sälja lägenheten, flytta ihop å sen inse att det inte alls funkar. Tycker att vi precis har fått det bra, varför kan man inte bara "go with the flow" ett tag :) ?? Se vad som händer, det behöver ju inte alltid gå så fort..

Pratade med Evve igår om att starta eget företag oxå, lite som en hobbyverksamhet på sidan om. Det låter så jävla roligt..
Men jag tror som ändå det e svårt att få det att sälja. Då tänkte vi ha (allt hemmagjort såklart!) tryfflar..och Evve kan laga GODA tryfflar. Så kanske lite marmelader å annat grejs. Även göra presentkorgar. Det funkar ju säkert över jul och så, men sen kan det kanske bli lite svårt att sälja...eller jag vet inte. Vore skoj iaf :) När det bara e på sidan om spelar det ju inte lika stor roll om det inte säljer så bra.

Nu hoppa i duschen, så brumma iväg till H och våran myskväll..hoppas jag inte blir rastlös eller dötrött :)

Skrivet av Dorran, 2009-10-24 17:22

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?