En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Tävling, H och annat skit:)

Sitter här på hotellrummet i Umeå. Ganska slut efter dagen. Upp tidigt och sen iväg på hästtävlingar. Var där i nästan nio timmar. Snacka om träsmak i röven! :) Men kul! Inte ofta man får se 1.50´s hoppning. Kan säga att ja, det ser skittråkigt ut på tv, men är jättekul live.

Saknar H. Det är ju lite jobbigt att sakna någon men jag är lycklig! Varit rädd att känslorna ska avta lite, som det gjort tidigare. Allt blir så jävla jobbigt då...som vanligt, så som det har hållt på hur länge som helst. Men känner att dom sitter kvar! Saknar han, vill vara med han när ja kommer hem.

Känns lite jobbigt inför nästa helg bara..ska ha party, blir ju halvvägs till 50! Då ska han komma..tror jag. Han har väl inte sagt nå bestämt beslut ännu men...
Och chansen finns ju att vi stöter på E ute, det vore verkligen skitjobbigt. Kanske helt enkelt skippar att gå ut..
Jag har insett nu att jag inte vill vara med nån annan än H..Jag trivs så bra tillsammans med han, vi kan prata med varann (vilket e ovanligt i mina förhållanden) och sexet...ja, vad ska man säga, fantastiskt :)
Men har ändå ingen lust att stöta på x-et...

Usch vad jag är en osäker flicka. H ska ut ikväll och det är inte så att jag tror att han kommer vara med nån annan tjej. Men alltid är det nåt. Blir som rädd att han ska känna att jakten är över nu och tappa intresset. Han har sagt att det brukar vara så (men tror han menar att han tappar intresset om tjejen e FÖR på, speciellt i början)..Och mig har han ju fått jaga hejvilt, men nu kanske det är över. Nu finns jag här..

Nu ska jag sussa, helt slut. Å syrran bara tjatar att vi ska åka tidigare. Men va fan ska man göra där. Gnatar om att vi kommer missa finalerna. Men det kan man ju inte göra om det står att dom ska börja kl.13.30 å vi e där typ 10...

Natti!

Skrivet av Dorran, 2009-09-26 22:49

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?