En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

förvirrad av en skärbräda..

Var över till E här om dagen. Han verkade vara på ett hyffsat humör så stod i hallen å småpratade lite efter ja fått mitt brev. Nämnde att ja skulle till Ikea med mamsen i veckan. Jaha, så nu har ja tydligen lovat att köpa skärbrädor åt han. Hur kunde det komma sig..varför frågade han änns? Konstigt. Jag vet inte hur jag ska tackla det. Är vi kompisar nu eller?

Gruvar mig lite för helgen, då festival e på G. Alla kommer vara ute och chansen att INTE stöta på varann e typ minimal! Jag har kommit till det stadiet där det känns ok att stöta på varandra på stan, kanske höras på facebook och bara fråga hur läget är eller gå över och hämta ett kuvert :). Men H kommer säkert vara med nån dag och det känns väldigt jobbigt. Jag tror varken jag, H eller E är redo för det. Speciellt när alkohol är inblandat. Aldrig kul att se sitt ex med någon ny. Förhoppningsvis möts vi inte!
Men Hellen kommer till helgen. Hennes ex och E är kompisar och eftersom han har haft lite svårt att inse att det faktiskt är slut och lite halvt förföljer henne, så lär han/dom vara där vi är.

Igår kände jag iaf "Tur att jag har H". Det har tagit slut mellan LillaT och hennes kille....igen. Dom hade förlovat sig och även fast H trodde att det förhållandet skulle sluta som dom andra (slut alltså) så hade jag lite förhoppningar. Men icke. LillaT´s hela liv är som en docku-såpa. Alltid e det nåt. Hon blev gravid vid 18, med en kille som inte ville ha barn eller ställa upp. Bråkar med sin mamma både nu och då, skaffar nya killar som hon ÄLSKAR, som det sen tar slut med, kompisar som tar självmord eller blir knivhuggna osv osv. Nu kommer ja inte änns på hälften. Funderade hur det kan komma sig att hon har så mkt drama i sitt liv. Är det nåt man skapar och i så fall, varför? Det är inget jag vill ha iaf kan jag lova!!
Det dramat jag haft med mina två män räcker gott och väl!

Nu sussa, ska jobba lääänge imorn.

Natti puss

Skrivet av Dorran, 2009-07-26 23:45

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?