En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

allt e ok, för nu..

Jag hörde av E idag. Han skrev att ja hade lite post där. Det va ju jätteknasigt. Hur kan ja ha det. Antingen e det nåt jättegammalt (som ja förmodligen inte behöver) eller så är det nåt fel med posten, har ju faktiskt bott här i över ett år nu..Men det känns ok. Han känna en snabb känsla av panik, typ "men tänk om H är här, eller jag där, när ja måste gå å hämta posten, vad gör och säger jag då". Men sen kom ja på att det e inget att oroa sig för. Näpp, det e bara ta det som det kommer.

Kom på jobbet i morse och kände mig på bra humör. Men där vid fyra höll ja på bli tokig när ja inte hittade tejpen...fan vad tålamodet tryter när man e trött, hungrig och svettig :) Sen fick ja sansa mig när ja kom på att vi jobbar ju faktiskt i ett öppet kök och kunderna kanske inte vill att barnen hör när ja svär utav bara helvete! :) HAHA
Nu kom ja å tänka på när ja började arbeta på mitt jobb. Då var ja stationerad på en annan restaurang, som besöktes av jättemycket barn. Kön ringlade sig lång bredvid mig. Samtidigt tappar jag en bunke med kanske 40 varmkorvar, samt spad!, på golvet. Ropar, av misstag, "FITTA".
ALLA barnen vänder sig om å tittar på mig med stora ögon...woops :)

Hm, nu ska jag hoppa i duschen, luktar apa. Sen sussa, varit tungt idag! Natti

Skrivet av Dorran, 2009-07-23 22:38

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?