En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

irriterad!

Åhh, är irriterad!

Nathalie tappade min kamera i golvet å när ja skulle använda den sen så gick det att ta en bild..som blev totalt jättesuddig! Sen bara dog kameran och nu går det inte att göra nånting. Inte slå på, e nåt fel med objektivet eller nåt. Men det e inte det som e det värsta...tyckte bara att det va väldigt oförskämt att varken be om ursäkt eller erbjuda sig att betala för rep! Det var typ "oj, det va ju knasigt"
Ja, vääldigt knasigt om man tappar den i golvet. Sen höll Evve på att tappa min mobil på golvet, då sa Nathalie "det va ju tur att den klarade sig, annars hade vi haft sönder två saker"
Vet inte om hon tyckte det va ett kul skämt eller vad..åhhh, vad irriterad jag blir över attityden. Jag tycker iaf man erbjuder sig, sen om jag tar emot det eller inte får man ju se.

Pratade med H i telefon igår. Han sms:ade å ja sa att det va ok om han ringde. Det kändes lite konstigt i början. Det e ju så, ju längre man e utan varann desto längre bort kommer man. Men efter ett tag kändes allt som vanligt. Som att det inte va jättelänge sen vi hördes.

Pratade om lite olika saker. Han va mest intresserad av att veta vart jag står nu och när ja kommer hem. Tror ja vill träffa han, men samtidigt känns det som att nu när ja äntligen e fri från både E och H kanske jag bara borde fortsätta gå vidare. Känner mig lite förvirrad igen. Jag tror iofs vi skulle kunna få något bra tillsammans eftersom det känns som att jag kan gå vidare utan E nu. Det har alltid varit det som satt käppar i hjulet tidigare.

E kom förbi idag oxå. Han hade varit å käkat lunch på jobbet, så ville han komma förbi å kika på lägenheten. Satt här ganska länge, minst en timme iaf. Vi pratade lite allmänt om saker, va ganska trevligt. Det är då jag känner att det skulle va skönt å vara singel. Jag behöver inte tänka på någon annan. Vill ja prata med någon då kan jag göra det utan att det e någon annans känslor som blir sårade.

Jävlar vad komplicerat allt kändes helt plötsligt. Hmm, nu har jag saker att klura på igen..inte för att ja blir förvånad. Å så ska jag försöka komma över att min kamera e förstörd.

PS: H har tydligen rakat håret igen...synd!! Me not like like...

Skrivet av Dorran, 2009-05-26 00:08

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?