En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

En snabbis

Jag e pömsig..inte på det bra sättet utan bara trött ;)

Tänkte bara uppdatera lite. Har inte pratat med E ännu. Vet inte änns om ja ids ha ett sånt samtal. Träffat han ute på krogen två ggr sen sist.
Först var det i tisdags. Då han ja bara säga att jag vet inte hur vi ska förhålla oss till varann. (eftersom vi alltid stöter på varann nu) Är vi vänner, ovänner eller vad? Han sa att han var mer vän med mig nu än för några månader sedan (när ja berättade att ja haft känslor för någon annan osv). Jaja, sen han vi inte säga nå mer för då kom "sladden" och stökade. Visste inte heller vad ja ville ha sagt.

Och så i tordags. Men då pratade vi aldrig med varann. Jag såg bara att han dansade med någon tjej, tror dom gick hem tillsammans. Blev lite deppig. Inte för att det kändes jättehemskt att han gick hem med någon annan. Kände mig bara ensam. Det är ju aldrig kul att se sin ex-pojkvän ragga och gå hem med någon annan.

Nu ligger ja här å funderar lite bara. Känslan av H börjar flyta iväg. Han sa det oxå sist vi hördes, att han börjar glömma bort hur det är när jag e där. Den känslan och minnet man har av någon som varit nära. Händer som tar på en och kramar man får. Då man blundar och känner att han är här...Men jag vet att det är en underbar känsla så jag håller ut.
Ändrade min bakgrundsbild på mobilen till nån halvnaken kille Evve hade på sin. Men det kändes bara fel så bytte tillbaka igen. Nu har jag fina H där igen :)

Solat med tjejerna och Gäby idag. Det va tokvarmt så låg i bikini. Rune blev nog lite till sig. Först kom han å parkerade bilen, sen åkte han igen. Så kom han tillbaka med Per-E, körde runt och sen iväg. Hehe, gubbsjuk där :) Sen hade han berättat åt chefen oxå att vi legat där i bikini. Han e rolig han :)

Ok, blev kanske inte nån snabbis. Blir alltid så fundersam när ja bloggar. Men nu sussa iaf.

Puss å natti

Skrivet av Dorran, 2009-05-16 02:42

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?