En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

22/4

Idag är ja lite tung. Trött! Somnade kanske 04.00 och vaknade såklart 07.45 när Nathalie skulle upp till jobbet. Kunde inte somna om sen. Kokhett inne på rummet och ljust som faan. Solen lyser rätt in på rummet och mina vita TUNNA rullgardiner hjälper föga :(

Traskade iväg till gränsen, alla andra sov. Träffade på E där, pratade lite om pengarna vi ska dela upp efter bilen vi sålt. Hans kompis Kris.. va med så kunde inte ta upp nåt om igår eller framtid..

Känner mig lite lessen idag. Ett nytt liv med E börjar väl kännas lite närmare. Men ett med H oxå. Pendlar väldigt. Men känns som att det kommer ordna sig den här gången, på ett eller annat sätt. Kanske inte till något bra, men då e det ju löst iaf.
Skrev till H på msn men han svarar inte, vet inte om han dissar mig. Nu har han oxå ändrat status på facebook, vet inte om jag ska tolka det som något...

Evve e fortfarnade lite kändiskåt :) Tror hon skulle messa B idag oxå. Desperat tyckte T.D, jag tycker bara det e lite komiskt. Bara hon kommer ihåg Daniel så.. :)

Skrivet av Dorran, 2009-04-22 14:30

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?