En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Jobbiga stunder, och killar som tagit vm i snowboard...

Jaha, då var det dags att beklaga sig igen...

Varit ut på grönan ikväll, det var "white night" med tung dansmusik, så Evve ville åka å eftersom det va Malins sista gång ute med oss blev det lite extra fest.

Trodde att ja skulle se E ute och visst, det gjorde jag. Han var först lite överallt där jag var. Malin sa att han stog å kollade på mig "på ett bra sätt". Man kan ju undra vad det betyder..?? Men allt eftersom kvällen gick så blev han mer och mer intim med en brunett där. Blev lite irriterad och skrev ett mess "Okej, träffat nån du tycker om antar jag. Men måste du göra det framför mina ögon? Det finns väl tusen andra tillfällen?"
Tyckte det va lite respektlöst. När ja va ut förra gången med Gäby så valde jag bort att dansa med en kille bara för att ja visste att E stog precis bredvid. Tyckte han hade kunnat visa samma respekt åt mig.

Jajja, inte snöain mig på det, även om det smärtar i mitt hjärta..

Va på efterfest hos B sen. Evve, Malin, jag å Rune va med. Dom andra tjejerna e nog lite kändiskåta..han är tydligen jävligt bra på snowboard..Dom tjatade om hans nummer efteråt, när vi var på efter-efterfest hos Rune. Dom skrev varsit mess typ "tanks för efterfesten, puss". Han svarade inte. Nog kan jag hålla med om att han e söt, men jag e aldrig den tjejen som går på...e han intresserad så e han...Jag jagar inte..

Nu ska jag sova, med lite hjärtesorg. Tror jag ska ställa väckaren tidigt å om ja inte e för bakis borde jag gå å prata med E imorn. Skulle va skönt att få det överstökat. Vill veta om han tycker att det aldrig kommer bli vi igen. Då kan jag oxå gå vidare...

Natti

Skrivet av Dorran, 2009-04-22 03:21

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?