En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Nya favvolåtar, E med tuppkam och annat trams :)

Nu har jag ork att uppdatera igen. Latat mig i två dagar. Har inte gått att göra nåt alls och vägen har varit avstängd. Snöstorm!! Japp! :)

Lyssnar på ny favvolåt...MGMT - Kids oj, helt fantastisk!
Sen även lite Timo Räisänen - About you now och Milow - Ayo Technology

Go P3, där man hittar bra guldkorn ibland :)

Det har inte hänt så mkt på kärleksfronten. Jag var ut med Gäby i påsk å stötte på E. Mötte han i trappen inne på krogen, kände mig som ett fån...stod bara där å gapade..
Han hade klippt sig i nån form av tuppkam, sminkad och med svart nagellack...hmm. Tror han körde på nåt rock-tema (får jag hoppas :) ) Det var lite stelt. Det blev en liten kram, lite prat om hans nya frissa och sen inte så mkt mer. Såg han lite då å då sen. Han var som överallt där jag var. Sen när vi stod å väntade på en tryckare, jag å Gäby, så var han oxå där, utan sina kompisar. Tror han väntade på samma sak faktiskt (vi hade säkert dansat om det kommit en) men det gjorde det ju såklart inte! Taskigt värre..
När vi skulle gå hem så stog dom vid garderoben. Småpratade lite, sen skulle vi gå. Han sa att han skulle på efterfest. Jaha, svarade jag å hoppade iväg med mitt sällskap. Kändes jättebra att inte bara bryta ihop å undra vad han skulle hålla på med. Tänkte att han får göra vad han vill. Jag har lovat H att inte göra något utan att berätta det för han först och det tänkte jag hålla. Åkte hem och hade haft en väldigt kul kväll :)

Tror bartendern tycker att ja e snygg :) Inte för att va självgod eller så men...
Kom fram en tjej å sa
-fan vad snygg bartendern är...tycker inte du det??
Kändes verkligen som att hon luskade...sen frågade hon om det va min kille jag stog bredvid
Sa nej (var en av Es kompisar). Sen frågade hon igen
-men visst e han snygg? å tittade lite lurigt båda på mig och han...jag sa att ja inte ville svara eftersom det kändes lite knasigt, sen skrattade hon lite å gick..

Pratade lite med H igår oxå. Han ringde mig, men var jättetrött. Jag tyckte han va lite obehaglig, pratade osammanhängande och om knasiga saker. Tyckte vi kunde prata idag istället. Sen efter ett tag blev det alldelens tyst...Japp, han somnade!
Hörde av han imorse oxå. Han sa att han knappt kom ihåg nåt vi pratat om. Kanske stämmer, kanske inte...
Han va lite nere. Men efter ett tag så ordnade det sig igen, som vanligt..

Ska ut imorn. Det är tydligen tung dansmusik så Evve ville såklart åka. Jag e oxå sugen och det e Malins sista fest med oss. Hon lämnar oss på fredag. Ska bli jättetråkigt. Tror jag kommer sakna henne lite. Hon e en kul tjej.

På tal om det..hunky-hunky va ju här..han å Malin fick till det lite. Hon ville inget seriöst å nu har han ju åkt hem. Men tror hon insåg att hon faktiskt kanske inte va så kär i "daten" hemma (som tydligen behandlat henne lite dåligt). Att hon klarar sig själv och inte behöver vara så beroende av andra. Det är sånt man inser här :)

Jag känner oxå att jag har ändrat inställning lite. Varför ska man vara så rädd för att göra saker? Bara för att man tror att man inte klarar av det eller vad andra skulle tycka...dumt! Vill man skaffa barn, leta nytt jobb eller flytta, gör det!!

Nu hoppa i säng innan jag blir pigg igen:) Natti

Skrivet av Dorran, 2009-04-21 01:06

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?