En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

sent om natten..

...tänker jag på H!

Fattar inte ens varför E är ett problem. Han är inte i mina tankar, förrutom när jag får nån form av ångest för mitt framtida liv. Jag längtar efter H, saknar HANS händer på min kropp , inte E:s..Hur kan det då vara ett svårt val??

Pratat med H i telefon. Sa ju att vi inte skulle höras...skrev på facebook att jag ville "kramas med dig". Han tog det som att det var han jag menade (och det var det ju). Fick ett sent sms kramar. Svarade. å sen frågade han om jag ville prata med han..såklart jag vill..Ringde han å vi pratade säkert tre timmar. Vi fick utrett ganska mkt som jag funderat över. Tex hur han vill att hans liv ska se ut i framtiden, om hans depression och hur det skulle påverka en eventuell framtid tillsammans.

Vi pratade här om dagen oxå. Tror han va lite pilsk :) Han sa allvarligt 'saknar dig, och din kropp!' Sen försökte han få mig att skicka nakenbilder via sms...HAHA
Har alltid sett han som en ganska sansad kille, som inte bara e ute efter sex. Men han e ju kille (och han har alltid sagt `killar som säger att dom inte ser på porrfilm ljuger' ) så varför blev jag så förvånad..Först skickade jag en bild på mitt ansikte. SMS: åhh, vad fin du är! vill ha dig här nu!
Fint, tänkte jag.
Sen kom det..*vill se dig mer, din rumpa eller dina bröst, kanske du kan röra lite vid dom oxå mmm* Tycker nästan det e lite komiskt, verkligen typiskt män:) Så olika...men ändå så lika.

Men saknar han, vill att han ska vara här nu. Klockan e 03:41 natten till söndag. Jag har jobbat till 22, sen har jag å EW druckit nån öl i baren. Kom hem vid 00.00, å det hade varit perfekt med en naken man i sängen. Å inte vem som helst...

Nu trött, snart sussa! puss

Skrivet av Dorran, 2009-02-08 03:47

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?