En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Överdoser och mardrömmar...

Jag har haft en av de mest läskiga drömmar jag någonsin haft. Tom värre än när Bengt Dahlkvist jagade mig i skogen :)

Jag drömde att jag blev utsatt för ett våldtäktsförsök! Vaknade alldeles uppjagad och var tvungen att gå upp för att tända. Snacka om hemskt, den var så sjukt verklig. När jag vaknade kunde jag fortfarande känna hur han hade slitit i min kropp. Jag känner mig fruktansvärt tacksam för att det aldrig hänt mig i det verkliga livet!

Min jul/nyår har inte varit den bästa helgen..
Jul var bara en enda lång historia om mamma..orkar inte ta den nu.

Sen på nyår så var jag med mina vänner och H med sina. Jag hade redan innan sagt att han behöver ju inte dricka så mkt. Men det gick som det alltid brukar gå, han söp till ganska ordentligt..
Vi pratades vid kring 01.30 och allt verkade ok. Han skulle gå och lägga sig och jag skulle snart köra hem till honom från mina vänner. När jag sen kommer fram till lägenheten ser jag hur dörren är uppbruten. Paniken infinner sig!
Det första jag tänker är att någon har brutit sig in och misshandlat (eller mördat) min pojkvän. Adrenalinet flödade, hela kroppen skakade.
För att göra en längre historia lite kortare så visade det sig att polisen hade varit tvungna att bryta sig in. H hade överdoserat sömntabletter och kombinationen med alkohol...inte bra. Ska bara upplysa om att det var inte ett självmordsförsök. Men han fick ändå åka in på sjukhus för observation.

H:s systrar kom till mig och "vaktade" lägenheten eftersom dörren inte gick att stänga. Sov ca 1 timme den natten..

Blä för allt jobbigt!

Men nu känns det bättre iaf. Men ser det bara från min synvinkel. Jag känner mig lite stark idag, efter att ha varit svag (och jag är inte van att vara svag) Ska försöka sova och hitta ny energi. Nytt år=nya möjligheter..förhoppningsvis :)

På återseende!

Skrivet av Dorran, 2012-01-09 22:27

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?