En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Jag önskar mig ett bra liv i julklapp!

Hej igen

H har kommit hem från enheten för ca två veckor sen. Det var inte alls som han hoppades på..
Han upplevde att han inte fick någon hjälp, inte prata med läkare..ja, ingenting egentligen. Han fick möjligheten att avgifta sig (alltså inte tillgång till några mediciner) men absolut inget annat. Inget stöd, inga samtal osv..

Jag blir lite sur på mig själv. Varför förväntar jag mig att det ska finnas hjälp att få när jag gång på gång upptäcker att det inte gör det?

Ja, så nu kämpar vi på. Vet inte riktigt hur jag ska hjälpa han. Försöker stötta samtidigt som jag försöker pusha han lite för att komma igång med vardagen. Han har som inget riktigt driv. Har inte varit på jobbet, som jag för övrigt är rädd att han ska få sparken från. Men förhoppningsvis kan dom se till hans situation och hjälpa istället för stjälpa.

Alla pratar om jul och vad man önskar sig i present..Ja, ett lättare liv önskar jag mig. Men det kan man ju inte riktigt säga.

Jag vill ha ett fast heltidsjobb. Sökt kanske 60 jobb, fått komma på två intervjuer..Tycker det känns tråkigt då jag har mycket att erbjuda. Är duktig på mycket, snäll, glad, en hejjare på service, har utbilning och erfarenhet..ja, mycket helt enkelt.

Jag skulle vilja ha ett hem, slippa pendla mellan mig och H. Helst ett litet hus men det är lååångt borta nu. Inget fast jobb=inget lån.

Jag skulle kanske vilja ha familj..det är ännu längre bort. Om det över huvud taget någonsin kommer bli aktuellt.

Jaja, kanske ska vara glad att jag är frisk, för det är jag. Just nu iaf :)

Jag bara hoppas att det kommer släppa någon gång, jag tycker jag förtjänar det! Har jobbat HÅRT i mitt liv..

Natti

Skrivet av Dorran, 2011-12-15 01:38

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?