En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Så nära men ändå så långt bort..

Ojoj, nu har det varit några tunga dagar..

Nu vet jag väl iaf att H inte är otrogen eller kanske slutat älska mig. Nej, det är så att han har erkänt för sig själv att han missbrukar..Han är i skrivande stund inlagd och det känns både bra och fruktansvärt ensamt.

Jag och hans syster körde honom till enheten ikväll. Efter vi lämnat av honom och började gå därifrån frågade hans syster om det kändes okej och plötsligt bara forsade tårarna..det gick verkligen inte att hejda. Jag vet ju att det är för det bästa men ändå ledsen att det är såhär. Han får inte ha mobil så känns tungt att inte kunna ringa och höra hur han har det.

Jag har väl vetat ett tag att hanteringen av vissa mediciner inte funkade precis som det skulle och har varit både arg och försökt vara stöttande/förstående. Men nu har han iaf kommit till insikt att han inte längre kan hantera det och känner att han (som typiskt missbrukare) tagit avstånd från både familj och vänner. Han sa igår att det kanske är det jag har känt av den sista tiden, att han distanserat sig från mig också. Och ja, så kan det nog vara. För nånting har jag ju upplevt som stor skillnad.

Sen är det kanske inte som att missbruka tunga droger eller så, men ett missbruk är ett missbruk. Jag hoppas att han kan få hjälp med detta. Han har länge pratat om och hoppas få hjälp med att bl.a hitta orsaken till varför han inte kan sova.

Samtidigt som jag tycker det är toppen att han tar tag i det här är jag lite rädd. Tänk om det inte funkar och det han hoppas finna inte hittas där, tappar han modet då? Tänk om det blir värre efteråt..

Nej! Jag ska hålla modet uppe och försöka tro på det bästa! Imorgon får han nog ringa till mig och det ska bli fruktansvärt skönt att höra hans röst. Jag hoppas att det här är första dagen på ett lyckligare liv och inte första dagen mot helvetet...

Skrivet av Dorran, 2011-12-01 01:33

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?