En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Ingen rubrik

Ja, sen sist så har det väl hänt lite saker iaf. En lördag undrade jag om vi kunde hitta på ngt och han föreslog att vi skulle gå ut och äta. Det var jättemysigt och han bjöd. Förrätt, oxfilé och så delade vi på en eftersätt :) Det var en försenad födelsedagspresent (som jag såklart skulle få, men kanske bara inte på min födelsedag sa han)..Jaja, den förklaringen får jag väl köpa..

Det har väl känts lite bättre sen sist som tur är. Han förklarade att jag missförstod det där om att vara otrogen. Han menade bara att man kan aldrig veta hur man skulle reagera i stundens hetta (beroende på situation med tex alkohol, hur man har det allmänt i sitt förhållande osv osv) Jaja, den förklaringen får jag väl oxå köpa..

Träffade en vän på stan idag. Vi käkade lite sushi och satt och pratade. Det var första gången jag pratade med någon om H, för det känns på nåt sätt som att alla skulle reagera så mkt på det. För alla mina nära vänner vet nog att han har tyckt om mig fruktansvärt mkt. Och på nåt sätt skulle det kännas pinsamt (eller kanske dumt) nu att "avslöja" att han kanske inte gör det längre..När jag pratade om det högt med någon annan kände jag hur dumt allt lät. Om det var någon som hade berättat det åt mig hade jag förmodligen tänkt att Ja, han är nog inte så intresserad längre..

Nu sitter jag här hos H. Han sitter vid datorn..När jag kom så började hans kompisar spela utan han så då hade han tydligen lite tid åt mig så vi hade sex. Ungefär det jag känner att jag är bra till. Lösa det sexuella, städa lite osv.

på återseende..

Skrivet av Dorran, 2011-11-26 00:20

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?