En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Hjärtat brister

Mitt hjärta brister..

Känns som att kärlen H hade till mig är som bortblåst..

Han sitter bara vid datorn, och då menar jag HELA tiden. Första som görs på morgonen
och sista som görs på kvällen och hela tiden där emellan.
Han säger att han inte känner nån stress att flytta ihop (men det är ju bara för att han vet att jag vill enligt han)
Han sa oxå här om dagen att han vet inte om han skulle vara otrogen eller inte om tex hans "drömkvinna" (eller en väldig lik look-alike) erbjöd sig..Ja, det är väl bra att han är ärlig men hur ska jag tolka detta. Hur ska jag veta att inte kvinnan på Coop/på jobbet/kompisens syster osv är vad han anser en look-alike?? Tidigare har han sagt att han aldrig skulle kunna vara otrogen och jag trodde verkligen att det var en principsak för han. Nu hävdar han att han inte kan säga att det aldrig skulle kunna hända eftersom han aldrig varit otrogen tidigare så han vet inte hur han skulle reagera i situationen..
Han har inte varit i min lägenhet på FLERA månader, anledningen är att jag har inget internet (förutom mobilt) så han har såååå tråkigt när han inte kan sova.
Han har inget speciellt intresse av att umgås med mig och jag har tagit upp det här, om det var förra veckan eller tidigare, och jag har inte märkt av någon som helst ändring. Ingen som helst ansträngning för att göra något gulligt.

Idag kom han hem från jobbet, tror jag fick två snabba pussar å nu sitter han vid datorn och spelar (som att jag inte är här...)

Han säger att han älskar mig men jag tvivlar. Det finns inget som tyder på att han gör det längre. Det känns som att den jag blev kär i inte längre finns..
Det jag tyckte var så fantastiskt med vårat förhållande var att det verkligen kändes att han älskade mig, jag var hans allt, vi hade roligt tillsammans och framför allt så

Jaja, nu kom han iaf så vi ska lägga oss å se på nåt.

På återseende!

Skrivet av Dorran, 2011-11-09 00:42

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?