En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Rehab all over again!

Japp, jag är på rehab igen!

Inte den sortens...nä, vad tror ni ;)

Åkt till fjällen och jobbat igen. Känns så jävla bra. Jag önskar man kunde göra det varje år!
Men jag vet ju att H skulle ha invändningar, det var nog kämpigt att "få" åka den här gången, även fast det bara var typ 8 el 9 veckor. men jag e här nu iaf :)

Åkt skoter idag, för första gången på typ 10 år. Det var ju skitkul!! Kramphöll i J-T (en pojkspoling som jobbar extra), men han tyckte säkert bara att det var mysigt. Haha
Men vi körde rakt in i en snöstorm och ska erkänna att jag faktiskt blev lite nervös på riktigt. Rune var med, men till och med han verkade lite osäker vart på fjället vi befann oss.
Såg senariet framför mig -att vi måste bygga en egen igloo och övernatta på fjället..Hur tankarna kan flyga iväg ibland :)

Vi klarade oss iaf Pjuuu :)

H har varit här och hälsat på i typ 2 veckor. Det var kul, men det blir så jävla intensivt vilket e lite trist. När ja kommer hem från jobbet så har han bara suttit hemma å väntat på mig i kanske 9 timmar. Jag förstår ju att han vill att vi ska mysa, gosa och umgås. Medans jag även vill ha tid att chilla vid datorn, ringa kompisar och kanske t.o.m se typ top model utan att det ska bli massa gnäll..Men gör allt det nu medans jag har min egentid! :)

Har inte hänt så mkt sen sist..lite gräl (som vanligt). Annars kilar vi stadigt.
Varit på H`s systers bröllop, det var lite spännande då det var mitt första. Läskigt dock att typ 80% av alla som var där fick vinterkräksjukan. Jag klarade mig, som ett mirakel! eftersom en kille i bilen hem hade det och även H senare under natten.

Träffat E oxå, han har varit här och sagt hej. Dom skulle käka lite innan dom åkte hem.
Han e ju så söt..men men
Jag har ju min bubsen, som jag saknat idag. Har varit lite kärlekskrank ;)
Han hade gärna fått vara här och busat med mig :)

Nä, nu ska jag göra nåt annat..kanske glo lite top model...eller spela Dr Mario på datorn (blivit lite smått besatt). Men ska nog kika lite på datorn efter "leksaker". Funderar på att investera lite :)

Puss och kram!

Skrivet av Dorran, 2010-04-19 23:24

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?