En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Möten med ex, metrosexuella och annat :)

Nu är allt julstök över och det e dags att återgå till det "vanliga" livet igen.
Skönt, fast ändå lite trist :)

Det blev bra med H..för en gångs skull :) Jag hoppas det håller i sig!
Gick ut med min kompis på juldagen och det var inga problem alls. Han ville helst att vi skulle sova med varann men det var så himla krångligt att ordna med skjuts, taxi eller buss så vi hördes bara efter krogen.

Jag var hos kompisen å hennes kille, sen drog vi ut på krogen. Det var roligt att bara hon och jag gick ut :) För att vara försäkrad mot kö kilade vi in vid 22.30..så det var en låång kväll. Men jag var så glad i hågen att jag inte märkte av det alls. Annars har man ju en tendens att ledsna efter ett tag.
Det var skitmkt folk ute och efter ett tag börjar jag se E:s kompisar lite här och där. Förstod att han oxå skulle vara där, men det kändes inte så jobbigt alls. Eller så som det gjorde förr. Kanske var för att H inte var med..jag vet inte..
Såklart springer vi på varann..Men det var faktiskt ett bra möte. Situationen var väldigt avspänd och han berättade att han höll på å göra en ny tatuering. Jag vet inte hur vi kom in på det sen men jag sa att jag inte hört av mig nåt eller kontaktat (nästan undvikit) han på något vis för att det fortfarande e lite jobbigt att träffa han och det e bättre om vi inte har någon kontakt alls. Han sa att han oxå kan tycka att det är jobbigt.
Men det var verkligen som om båda accepterade läget, att vi verkligen tyckt om varann men försöker gå vidare nu. Vi småpratade lite, sen var det som underförstått att vi skulle gå vidare åt varsitt håll. Han sa att jag skulle ha en riktigt bra kväll (som att han verkligen menade det) och jag sa detsamma. Sen skildes vi åt och jag såg inte till han resten av kvällen. Och det som känns så bra nu när jag tänker tillbaka..jag tittade inte efter honom heller.

På nyår var jag med H. Det var mysigt även fast vi inte var själva. Vi var hos han och hans kompisar var med. Sen gick vi över till Lakan, som var ganska rolig. Hans flickvän var oxå där :) H har tidigare berättat om någon han känner som är väldigt metrosexuell och "touchi". Jag förstod på en gång att det var han. Haha..ganska uppenbart och ganska roligt.

Det känns skönt att H har valt att dela med sig av sig själv nu. Han berättade att han fått en diagnos...äntligen. Innan han sa vad han jag fantisera upp alla möjliga hemska senarion, typ schizofreni eller manodepressiv..men pju, inget av det iaf :) Ska bara klargöra att han inte visat tecken på det men det blir så när The mind seglar iväg...Knäppa jag :)
Diagnosen leder till bättre saker. Han får mer pengar och jag tror att han får lite ro. Nu kan han läsa på om det och relatera till andra med samma diagons.

Vi har haft det bra en lång period nu..Det har varit några grejer, men det ska jag ta upp nästa gång, annars kommer det här inlägget bli hur långt om helst.

Nu ska jag ringa H, sen försöka sussa. Har hoppträning tre dagar i rad så måste låta gammelkroppen vila :D

Natti och kramar!

Skrivet av Dorran, 2010-01-05 00:56

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?