En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Följetongen om H & E

Äckelminen och jul..

Hinner ju inte med...

Jobbet sliter hårt...börjar närma mig 190 timmar nu...suck!
Imorn kliver jag av mitt chefsansvar och återgår till "vanlig" anställd. Det känner så JÄVLA skönt! Det suger däremot att få mkt sämre lön, men det kan jag leva med om jag slipper allt jävla tjat, och speciellt jourhelger. Min lediga helg innan alla långpass fick jag spendera med att lösa andras pass för att dom kände att "dom började få ont i halsen" och diverse annat plus att jag fick skäll för att ja inte hoppade in och jobbade när det var kris. Ingen hänsyn tagen till att jag faktiskt jobbat mer än heltid under veckan som gått..

Jajja, till nåt annat än jobbet. H alltså..
Det löste sig väl bra..delvis..sist när ja skulle ut med min kompis. Han insåg tillslut att jag kunde vara hemma med han, men att jag inte skulle vilja vara där. Så vi kom överänns om att jag skulle åka på festen och sen ta bussen till han på natten. Det lät ju som en helt ok deal om man ser till omständigheterna.
Så sagt och gjort...vi gick ut, det var skitkul! Först förfest med tjejerna, alla lika fulla och glada. Förutom Anna som somnade kl 21.00 på toan :) Haha, kan ju bli så ibland. Vi gick på krogen och dansade och var glada. På dansgolvet hände en knasig grej. Vi stod och dansade på utkanten och plötsligt känner jag två händer om min midja. Jag vänder mig om och där står en vakt som blinkar lite. Hmm, bara skakade på huvudet för att markera att det inte var ok. Tänkte inte mer på det sen utan dansade vidare.

Åter till händelsen..
Jag och H hade hörst under kvällen och allt var frid och fröjd. Han var ut med sina vänner och vi pratade hela vägen på bussen så jag inte skulle råka somna :) Han möter mig vid dörren och vi går upp. Väl inne kommer jag på den där händelsen med vakten och berättar den mest i förbifarten. Tyckte det var lite fult av en vakt att göra så..H hade köpt pizza åt mig så jag skulle ha lite "fyllemat" och när jag e på väg mot vardagsrumsbordet blir han TOKIG!
Skitsur för att jag inte vill äta pizzan i sängen. Jag fattade ju ingenting eftersom att allt var så bra innan. Sen insåg jag...Aha, det var för att jag berättade om vakten och hans "äckelmin" kom fram.

(-Äckelminen är den som kommer fram på vissa människor, som ofta lider av ovanlig svartsjuka, och den är...som den låter..äcklig! Precis när man berättar någon som personen ifråga inte "godkänner" (tex möten med vissa människor, kommande festtillfällen, alla singelvänner över lag osv) ploppar den fram. Usch. )

Han var HELT tokig samtidigt som jag försökte förklara att jag gärna äter vid bordet, och som vi vet finns det inget bord i sängen. Han bor dessutom i en 1:a så vardagsrummet e ju typ 2 meter bort..Jag visste ju att det berodde på händelsen på krogen men han vägrade erkänna det. Tillslut sa jag rakt ut att han betedde sig som en `crazy person´. Vi bråkade som FAAN den natten. Vaknade på morgonen och då trodde han att allt hade blårt över men jag sa att jag kan inte vara tillsammans med nån som beter sig så. Det går bara inte.

Men nu har han nog lugnat sig..verkar det som. Sa att ja tänke gå ut med en kompis från Sthlm under mellandagarna. Då sa han ingenting, men vi får väl se hur länge det håller i sig. Jag står på mig!

Nu måste ja sluta, ringa H, sen sussa!!
Sista dagen imorn innan lite julledigt. Fyfan vad skönt det ska bli.

Natti Natti

Skrivet av Dorran, 2009-12-22 23:32

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?