En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Fråga Doktor Martin

Här svarar Doktor Martin på läsarnas frågor. Har du en fråga som du tror Doktor Martin kan svara på, maila den till fraga_martin@doctor.com

Doktor Martin svarar ovetenskapligt på alla frågor.


Hej Doktor Martin!

Jag är lite blyg och Jag är en tjej på 18 jordsnurr. Jag har ett problem som jag inte vågar berätta för mina kompisar.
Det är så här, jag har en pojkjvän som har jättestora fötter. Han är jättefin men jag tror inte att han lever upp till rykten om att ha en stor xxxx.
Varför är han sån? Jag vill så gärna att han ska ha en gigantisk snopp men jag bli besviken varje gång jag ser den. Vad ska jag göra?


Hoppas du har lite råd, dr Martin. Jag är lite desperat....

Kram

/Blygis


Hej Blygis

Du säger att du är 18 jordsnurr. Då var det inte för så många år sedan som du läste Askungen. Kommer du ihåg hon som skulle gå på bal och tappade en sko. Sedan skar hennes styvsystrar i sina fötter för att få skon att passa. Så det är inte alltid bra med stora fötter, oavsett om du är man eller kvinna.

Sedan kan det ju vara så att dina så kallade pojkvän är en Hob. Sådana är kända för att ha väldigt stora fötter, men...

Skrivet av Doktor_Martin, 2009-05-05

Visa hela (0 kommentarer)

Kära Doktor Martin!

Jag har en fråga som jag funderat över länge.
Varför fyller städerskorna på med så mycket papper på toaletterna jämt? Jag tycker att det är lite läskigt för det känns som att pappershögarna ska överfalla mig när som helst. Är jag ensam om att tycka så?

/Oroad

Hej Oroad.

Jag känner igen ditt problem och vet om liknande incidenter. Det här är faktiskt ett problem för vissa städerskor och börjar bli ett större och större sanitetsproblem på toaletterna. Det brukar många gånger härledas tillbaka till en traumatisk upplevelse för städerskan, oftast relaterad till just brist på toapapper. Städerskorna som fyller på toapapper är dels storkonsumenter av toapapper, dels så är de har de råkat ut för toapappersbrist.

Jag tycker dock inte att du skall behöva oroa dig för överfall av toapapper, för om man behandlar toapappret väl så brukar det hålla sig ganska lugnt. Det finns ett fåtal incidenter då toapapperet...

Skrivet av Doktor_Martin, 2009-05-04

Visa hela (0 kommentarer)