En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Fråga Doktor Martin

Doktor Martin - Stora fötter

Taggar: doktor fråga martin


Hej Doktor Martin!

Jag är lite blyg och Jag är en tjej på 18 jordsnurr. Jag har ett problem som jag inte vågar berätta för mina kompisar.
Det är så här, jag har en pojkjvän som har jättestora fötter. Han är jättefin men jag tror inte att han lever upp till rykten om att ha en stor xxxx.
Varför är han sån? Jag vill så gärna att han ska ha en gigantisk snopp men jag bli besviken varje gång jag ser den. Vad ska jag göra?


Hoppas du har lite råd, dr Martin. Jag är lite desperat....

Kram

/Blygis


Hej Blygis

Du säger att du är 18 jordsnurr. Då var det inte för så många år sedan som du läste Askungen. Kommer du ihåg hon som skulle gå på bal och tappade en sko. Sedan skar hennes styvsystrar i sina fötter för att få skon att passa. Så det är inte alltid bra med stora fötter, oavsett om du är man eller kvinna.

Sedan kan det ju vara så att dina så kallade pojkvän är en Hob. Sådana är kända för att ha väldigt stora fötter, men inte gigantiska snoppar. Är han ovanligt kort, sisådär kring 1 meter, dessutom om hans fötter är ovanligt håriga, då är han definitivt en Hob.

Dock tycker jag inte du skall hänga upp dig på storleken. Du är en ung och blyg kvinna och har säkert inte så stor erfarenhet av mäns varierande attribut. Vanligt är dock att många kvinnor blir som mest tillfredsställda utan en gigantisk snopp. Det finns många delar av kroppen som kan utnyttjas till vad du vill ha. Använd hos honom de lemmar som du anser vara stora nog och hos dig de ställen där den passar bäst.

Slutligen, om det är ett så stort problem att se den. Blunda och stoppa den i munnen så är problemet ur världen!

/Doktor Martin

Skrivet av Doktor_Martin, 2009-05-05 21:30

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?