En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Fråga Doktor Martin

Doktor Martin - Toalettpapper

Taggar: doktor fråga martin toapapper

Kära Doktor Martin!

Jag har en fråga som jag funderat över länge.
Varför fyller städerskorna på med så mycket papper på toaletterna jämt? Jag tycker att det är lite läskigt för det känns som att pappershögarna ska överfalla mig när som helst. Är jag ensam om att tycka så?

/Oroad

Hej Oroad.

Jag känner igen ditt problem och vet om liknande incidenter. Det här är faktiskt ett problem för vissa städerskor och börjar bli ett större och större sanitetsproblem på toaletterna. Det brukar många gånger härledas tillbaka till en traumatisk upplevelse för städerskan, oftast relaterad till just brist på toapapper. Städerskorna som fyller på toapapper är dels storkonsumenter av toapapper, dels så är de har de råkat ut för toapappersbrist.

Jag tycker dock inte att du skall behöva oroa dig för överfall av toapapper, för om man behandlar toapappret väl så brukar det hålla sig ganska lugnt. Det finns ett fåtal incidenter då toapapperet anfallit, då oftast i riktigt höga doser samt användade av toapapper utanför toapapperets arbetsuppgifter. Såsom att göra hushållsgöra och torka av diskbänken, glasögonen eller det utspillda vinet.

Du är inte ensam om att oroa dig för anfallande toapapper, dock är det inte så vanligt. Jag hoppas du är lugnad av mina ord, annars är nog det bästa att försöka prata med städerskorna. De har ett problem och du har ett problem som är ganska motsatt. Er gemensamma aura borde kunna råda bot på era problem. Nästa gång du ser dem, ge dem en toarulle, då kommer de känna att du finns där för dem då det nästa gång råkar ut för toapappersbrist. Skriv gärna ditt telefonnummer på det innersta papperet så ger det ännu mer trygghet.

/Doktor Martin

Skrivet av Doktor_Martin, 2009-05-04 20:59

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?