En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Bergatorparen

Dagens samhälle

Tankar om händelser i tiden


Noen dør et sted som heller vil ha fred, sang Gro Anita Schønn på begynnelsen av 70 tallet. En enkel sang om frihet. Man kan vel trygt si at den falt på steingrunn med et allmektig brak for i Norge skal det Faen ikke være noen frihet. Klart det må være meningsadministtasjon og sensurfor tenk om alle skulle få mene og si det de oppriktig mener? Ja tenk om det du. Noen har snakket sammen og bestemt hvordan det skal bli, så da er det bare å holde kjeft, rette seg i leddene og adlyde. Det er det som er (sosial)demokrati - fekk je inntrykk tå.
Snakker du negativt om de som hater vesten og alt vi står for kalles det hatespeech, og du kan risikere å åka i fengsel så skjorteflaket står rett ut. Er du beriker kan du grisebanke europeiske unger så de ikke tør å gå og voldta intetanende kvinner som tror de lever i et trygt samfunn - da henlegges saken etter bevisets stilling. Men er du etnisk nordmann i Norge er det null toleranse. Er det rart hatet vokser? Det er en helt naturlig immunologisk...

Skrivet av Bergatorparen, 2017-09-23

Visa hela (0 kommentarer)

Det finns de som hånflinar och säger konspirasjonsteori så fort namnet Illuminati nämns, men det er ingen teori - det är en verklig organisation bestående av människor av kött och blod. Det är dock inte vilka människor som helst, utan det är höjdare innom industri, politik, religion, idrott och vetenskap. Klicka på länken och lyssna på norske Morten Løke. Han har genom många år studerat vår nära historia och inte minst de hemliga sällskapen. Om inte han vet, så vet ingen.

https://youtu.be/BGy_oxCXPwA

Och här är mera från Norge:

https://youtu.be/bZKUqYUFHkE

Nå snakk nå den her kaillen ækt trøndersk så det e' itj så lætt før svenske ører å forstå, men gör ett försök ändå för det här är lika så sant i Sverige som det är i Norge.

Skrivet av Bergatorparen, 2017-09-21

Visa hela (0 kommentarer)

https://videopress.com/v/zft5z5tl
Man får inte visa sanningen för det är hatespeech - enligt juden Zuckerberg, Varför han skyddar några som vil judar till livs, begriper jag inte - men sannolikt hoppas han väl kunna bli den judiske Vidkun Quisling. Så lågt kan man syfta när man är mångmilliardär på vanligt hyggligt folks bekostnad. Men det får vara hans problem.

Skrivet av Bergatorparen, 2017-09-19

Visa hela (0 kommentarer)

"Vi måste tyvärr avboka din tid imorgon klockan 11 eftersom du har obetalda räkningar. Du är välkommen tillbaka när de är betalda". Ponera att du promenerar längsmed trottoaren, och en person framför dig säckar ihop i hjärtattack: Du ringer 113, men i stället för ambulans kommer sophämtaren och kör personen på soptippen eftersom han/hon inte betalat alla sina räkningar hos landstinget. Kan det bli mer judiskt än så? Svara på det alla ni judar där ute. Jag modererar INTE, så det ni skriver får stå tills att ni själva tar bort det (eventuellt) eller internet själv hamnar på tippen. Eller ännu bättre: Skulle det varit så i Israel? Milda makter vad jag hatar det här landet, Folkrepubliken Swedistan.

Skrivet av Bergatorparen, 2013-11-19

Visa hela (2 kommentarer)

TV avgiften är en plåga som tar pengar som skulle kunna användas bättre än att förse Sveriges motbjudande övre medelklass med de megafoner de använder för att hamra hem sina vidriga politiskt korrekta budskap. Sverige är en roffarekonomi där lata slaskar sitter på sina fläskiga svenska arslen och bara tar ut av det som alla andra försöker lägga in.

Jag är född och uppvuxen i Norge, men där måste man vara mångmiljonär för att kunna leva om socialen skall undvikas. Jag skulle kunna såga Norge sönder och samman, vore det inte för att Sverige är värre: Där norrmännen är rakt på sak, undanhåller svensken den raka sanningen. När jag kom hit för 12 år sedan, hade jag pengar och skaffade hus och bil. Nu är bilen borta. Jag har blivit plockat ren under de år jag levd här, och jag har börjat hata Sverige innerligt. Man inbillar omgivningarna att man har en så fin välfärd, men sanningen är att välfärden har gått...

Skrivet av Bergatorparen, 2013-07-21

Visa hela (2 kommentarer)

Svenska Kyrkan erkänner INTE de böner som bes i detta program.


Skrivet av Bergatorparen, 2013-06-10

Visa hela (1 kommentar)

för att ha smugglat in methamfetamin i Malaysia. I PK media är han bara "den 44 årige svensken", men i en Malaysisk tidning fick jag reda på HUR han ser ut och VAD han heter:
http://www.nst.com.my/nation/general/swede-gets-death-for-drugs-1.253924

Linbark: You shall hang by your neck till you are dead. You have wrecked the last Life in your carreer.
Och OM någon jourmalist läser detta: Hota med polisanmälan allt ni vill - jag skall publicera dessa via malaysiska medier så folk där nere får se vilka ni förbannade såkallade journalister i Sverige är.

Skrivet av Bergatorparen, 2013-04-12

Visa hela (1 kommentar)