En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

Välkommen till Balansant´s Blogg!!!
här kommer ni kunna följa mitt liv, roliga, glada, lyckliga, tråkiga,ledsamma, galna samt jobbiga dagar i mitt liv!!

om du som läsare dessutom lämnar en liten kommentar så blir jag *jätte glad*

de e vad som har stått på schemat de senaste dagarna, lite extra lite förberett lite av varje :p me like :D

Skrivet av Balansant, 2009-10-22

Visa hela (2 kommentarer)

en liten kille :D beräknad ankomst 11dec !!!!!!!!!!!!!!

Skrivet av Balansant, 2009-10-20

Visa hela (2 kommentarer)

i natt då längtade jag hem!! älskar jobbet så de är absolut inget sånt :) det var såååååååååå mycket att göra herregud säger ja bara.. var riktigt sjuuuukt trött i mrose när de var dags att åka hem. stackars richard som fick stanna kvar längre!!!!

i morgon hoppas ja på en lite lugnare kväll på jobbet :D

älskar min son sambo och hund!!!!

Puss

Skrivet av Balansant, 2009-10-17

Visa hela (0 kommentarer)

under helgen får jag eventuellt veta könet.. woho ska bliiii sååååååååååååå spännande längtar längtar längtar!!!
haha iåförsig e jag inte ensam om att vänta å få veta.. :p

hoppas alla får en underbar helg för själv ska ja ta hand om alla som inte får en lyckad helg i natt ;)

Puss på er

Skrivet av Balansant, 2009-10-16

Visa hela (1 kommentar)

har slut på bra och roliga rubriker märker ja..
var riktigt riktigt kevin sjuk igår så älsklingen fick sova ensam i våran säng i natt som var :) själv låg ja å myste med kevin hela natten mmm mys mys mys i bland behöver man lite extra mor/son mys. de e sååå härligt och njutningsfullt och titta på ett barn som ligger och sover, de ser så lugna och nöjda ut. älskar min underbara son!!!!

var hos fotografen igår åxå, vi fick väl en si så där 600 bilder eller något, ja alla ska ju inte användas men ändå kul att ha "lite" att v'älja bland ju ;)
idga har ja varit på en långis med donna ponna riktigt härligt. tog tillvara på de underbara vädret men de har ja fått sota för nu kan ja säga har enormt ont i mitt knä, dels för promenaden och dels för kylan som börjar komma åxå. de gör ju extra ont nu när de e kallt ute grrr tycker inte om!!!!!

well well var nog inget mer för stunden

Skrivet av Balansant, 2009-10-15

Visa hela (1 kommentar)

har v erkligen sovit ur usel inatt, kevin har kommit och väckt mig typ 3 ggr eller nått sån, ok ja ska inte klaga för de e ju ca 3-5 ggr MINDRE än de har varit sista 6 månaderna ialla fall men ja e verkligen sjuuuuukt trött å vill bara lägga mig och sova igen.
men har verkligen inte tid för de idag. har en himla massa ja måste/ska göra idag. städa lite allmänt här hemma, till läkaren, försöka hinna till tingsrätten och sen till min fotograf och fotas lite mer :D woho ska bli kul v i har en massa ideer så vi får väl se hur långt vi kommer idag...

Skrivet av Balansant, 2009-10-14

Visa hela (1 kommentar)

en knöl som växer

Skrivet av Balansant, 2009-10-13

Visa hela (0 kommentarer)

ok först ska ja uppdatera lite från sista bloggen.. ni som tycker att de var förjävligt de som ja skrev i den vänta lite nu så ska ni få höra..

Min Älskade "lilla" K var hos "farfar" så kom hans pappa dit och sa att han skulle ha honom men farfar nekade honom detta.. pappan blev ursinnig och började slå sönder blomkrukor m.m ute på gården.. han tyckte att farfar inte skulle lägga sig i-.. han hade ju inget att säga till om de var ju hans son lixom...

sen att pappan kom dit berusad verkade han inte tycka var nått fel alls.. är såååå glad över att farmor och farfar är vettiga människor och stöttar mig och hjälper mig.. så nu har ni fått höra ännu en del av mitt föräldraskap och kampen om att skydda min älskling.!!
har en stark känsla av att de här inte är slut på ett bra tag..

ja ja över till nått annat.. i morse när ja sluta jobbet så njöööööt jag.. ledig ledig ledig.. i morgon ska ja göra en liten resa i tiden de ska bli såå enormt intressant...

Skrivet av Balansant, 2009-10-12

Visa hela (2 kommentarer)