En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

Välkommen till Balansant´s Blogg!!!
här kommer ni kunna följa mitt liv, roliga, glada, lyckliga, tråkiga,ledsamma, galna samt jobbiga dagar i mitt liv!!

om du som läsare dessutom lämnar en liten kommentar så blir jag *jätte glad*

japps.. kl e efter 00.00 och de e alltså måndag den 23e november.. e sjukt nervös över den här veckan som jag har framför mig nu.. har en massa möten som e viktiga och nödvändiga att gå på eller vad man ska säga, vet inte hur ja ska formulera de utan att berätta vad de gäller för de e bara mina närmaste absoluta närmaste vänner som får veta de tills vidare..
nervöst och jobbigt men oavsett hur de blir så kommer de bli skönt när de e avklarat.. antingen så får ja försöka jobba på ett sätt eller så kan ja släppa de å bara pusta ut å fundera på varför de e som de e.. och kanske kan få ett svar på de.. har varit sjukt nervös inför de här väääldigt länge nu så de känns lite som en befrielse när jag "VET" hur de ligger till men men får försöka att inte tänka så mycket på de "värsta" besöket den här veckan då blir ja bara mer nervös och orolig..

ja ja jag får ta de när de kommer oavsett resultat.. annars då?? hur har helgen varit då, den har varit...

Skrivet av Balansant, 2009-11-23

Visa hela (1 kommentar)

jaaa så ser den närmaste veckan ut för min del, är en massa jobb på intågande men ja klagar inte :D ler å e glad för de:D
arresten ringde härom dagen å fråga på en massa pass som ja kunde ta nästan allihopa så de var ju bra, fick pass ända fram tills i januari, sen ringde de igen för att de blivit nått fel så ja fick lämna tebax ett pass :( fast de gjorde egentligen inte sååå mycket.. fick ju ett betydligt mycket bättre pass i utbyte så ja inte skulle bli utan nämligen juldagen woho tackar tackar säger jag!!

annars då?? Dadevil har varit hemma idag å fikat pratat å självklart lämnat lite presenter som ja blev jätte jätte glad över :)
massa fint/användbart/mumsigt och allt va man nu kan placera in de i :D
blev super glad TACK så mycket gums, glöm inte tacka stoffe åxå :)

nej nu blir de film på ett tag till
saknar min underbara älskling och min underbara "lillplutt"

Puss och kärlek

Skrivet av Balansant, 2009-11-21

Visa hela (0 kommentarer)

haha nej nej nej de är inte jag som utbrast den repliken under en shopping runda.. det var faktiskt min älskade Sambo som utbrast de när ja kom hem med brorsans rottis valp på 9 veckor och som endast väger 4 kg.. han är sååååå LITEN.. och sambon som för ett år sedan avr sååå sjukt hundrädd så han bytte sida på gatan och helst av allt ställde sig smygandes bakom en bil för att hunden inte skulle se honom sitter nu och lockar på en lekfull valp och när han börjar bita i hans tofflor utbrister han.. ja de e bra bit där du.. sen kollar han på mig å säger Älskling vi MÅSTE skaffa oss en sån här i framtiden..!! för de första skulle ingen kunna tro att han ens skulle tänka tanken på att vilja va i närheten av en hund å ännu mindre att skaffa en och absolut inte säga åt den att den fick busbita honom i foten, eller ja o tofflan.. helt otroligt fast ja tyckte de var super kul å se honom för han blev helt i extas och stormförtjust!!

ja ja vi får ju snart bebis vi åxå...

Skrivet av Balansant, 2009-11-19

Visa hela (0 kommentarer)

så känner ja mig idag, vaknade av att arresten ringde och ville ge lilla mig en himla massa pass så de tackade ja självklart för!! TACK så mycket. så Dadevil.. ja har några pass som du kanske vill ha?? ska kolla med den äldre natt tösa åxå om hon kan byta något/några pass. efter att ja lagt på luren till arresten så konstaterade ja att ja hade jordens jävla huvudvärk, tror ja fått nån hjärntumör eller något sånt för har ständigt grym huvudvärk tycker ja :( men men...

ville inte kliva upp ur sängen något mer efter att ja lagt ner min lilla söta rumpa i den igen men sån tur har man ju inte så man får ligga kvar i sängen en hel dag!!

fy fan vad härligt de skulle vara att få ligga i sängen och bara vara en hel dag. tänk er.. vakna, gå upp å kissa krypa ner i sängen igen, bara vara ligga å halv sova och mysa lite med hjärtat,
gå upp fixa nått lätt att äta (eller i bästa fall beställa hem mat) äta i sängen så klart för att sen kolla på nån bra film...

Skrivet av Balansant, 2009-11-16

Visa hela (1 kommentar)

är sååå otroligt söt och super charmig!! en riktigt liten plutt.. endast3,5kg riktigt liten alltså.. hans största bror väger 8 kg lixom!! Donna vägde 6 kg när ja hämta henne men lilla Mini väger endast3,5 kg!!
Ja Mini är min brors lilla rottis bebis som jag var med honom och hämtade igår!!! en riktigt klockren liten buse!! OK ALLA valpar 'är SMÅ men Mini som han heter 'är verkligen extremt liten.. alla som känner mig och har träffat syrrans NAKEN HUND vet att Ida är liten, Mini kan stå helt upprätt och gå under Idas mage.. SÅ LITEN är han haha!!
innerst inne så tror jag att Mini faktiskt vill bo hos mig men de e väl bäst han får vara hos broder då.. ;)

annars då??
den här piss dagen börja segt, kände mig sur grinig trött och nere när ja vaknade, (en helt vanligt morgon alltså..) skjutsa upp kevin till mamma och marcus då han ville träffa Mini igen.. satt där ett tag och sen åkte vi hem igen.. när vi kom hem å parkerat bilen så säger kevin mamma du har...

Skrivet av Balansant, 2009-11-14

Visa hela (1 kommentar)

japps idag har de varit en betydligt bättre dag!!
gjorde en god gärning för Jonna igår åxå :p
även om hon just DÅ tyckte att jag var elak fast ja tror hon gillade de lite ändå.,, hon blev skapligt nervös ialla fall hihi men idag fick jag svaret och de var ju bra!! Jonna gillade åxå svaret, och Jonna.. har typ bara 3 kr kvar på luren så ja kunde inte svara på ditt sms som ja nyss fick, men svaret är att om M inte gör något framsteg eller vad man ska säga så kan du nu skicka en förfrågan de e helt ok och han verkade ju ganska glad och possitiv i sitt svar till mig så go for it girl!!!

dadevil, ja skulle ha jobbat i helgen som var men pga de ja berätta över msn när du blev arg så blev de ändrat på jobbet nr 2 du vet.. och den/de ja var besvikna och ledsna på var ialla fall en av dem som ja litar på och som ja har umgåtts mycket med ett tag och de var denne personens fel, även om han gjorde en sak i välmening så var de dumt gjort och de blev helt fel så nu har ja...

Skrivet av Balansant, 2009-11-13

Visa hela (2 kommentarer)

fick höra att en som ja trodde mig känna och lita skapligt på har svikit mig på ett sätt som jag aldrig trodde att ja skulle få uppleva!! är grymt besviken och sårad över hur du betedde dig och hur du skötte de hela.

fick en liten aha upplevelse igår åxå haha var en person som överraskade mig possitivt igår åxå, de var kul. en ny syn på dig bruden!!

jobb i natt igen, har sovit riktigt skönt sen ja kom hem från jobbet i morse men vaknade med grym huvudvärk

puss å kram till er som förtjänar de

Skrivet av Balansant, 2009-11-11

Visa hela (1 kommentar)

jaaa idag har de varit en annorlunda dag.. en lite skrämmande dag och en lite förvånande dag...!!
för de första måste ja börja med nattens händelser.. kevvan som mina trogna läsare känner till vet att han även vaknar på nätterna då å då.. jag har själv lidit av sömnproblem, natten tills igår somnade ja pga vissa "små orosmoment" runt 05.00 och kl ringde 07.30.. gissa om jag var sjuuuukt trött eller!!! ja ja över till i natt då, ja var jätte trött men kunde inte sova satt uppe ett tag gick och la mig försökte sova.. gick inte, höll på att somna men då hörde ja kevvan komma vis grinden till vardagsrummet men sen kom han aldrig till vårat sovrum, låg och lyssnade och höll på att somna än en gång när ja hörde ett sånt himla konstigt ljud från hallen.. tänkte att antingen så spökar de eller så har ja blivit tokig.. låg å lyssna lite till och tillslut var ja tvungen att gå upp och kolla va de va för nått..
mycket riktigt kevvan hade varit på väg till sovrummet...

Skrivet av Balansant, 2009-11-10

Visa hela (1 kommentar)