En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

Välkommen till Balansant´s Blogg!!!
här kommer ni kunna följa mitt liv, roliga, glada, lyckliga, tråkiga,ledsamma, galna samt jobbiga dagar i mitt liv!!

om du som läsare dessutom lämnar en liten kommentar så blir jag *jätte glad*

hoppas resten av året blir betydligt bättre!!!! fortsätter de så här ska ja nog fan bli eremit och skaffa mig ett jobb som ja sköter hemifrån...

Skrivet av Balansant, 2010-01-11

Visa hela (0 kommentarer)

pappa!! i dag fyller pappsen år!! stort grattis till honom idag!!
har jobbat natt och sovit fram tills för ca 1 timme sen eller nått sånt, ska göra mig i ordning och sen knalla bort mot pappa och fira honom lite:D blev inget jobb på söndag natt, gör i morgon natt i stället, trodde ja skulle vara ledig hela helgen men så blev de inte..

ja ja jag behöver verkligen pengarna åxå så de e välkommet. kommer bli mycket jobb nu i januari men som sagt de behövs verkligen shit alltså need the money!!!

nej nu e de dags att fixa i ordning sig å k nalla mot min älskade pappa!!!
Thanx dadevil, du rädda oss igår.. fick inget idag så de kommer på måndag!! (annars blir jag vansinnig)

Puss på er å hoppas ni får en riktigt bra helg

Skrivet av Balansant, 2010-01-08

Visa hela (1 kommentar)

fy fan vad kallt de är ute.. -25 grader visade tempen i morse vid 06.00 tiden.. brrr satt på jobbet då och kikade inför att ja skulle få åka hem ca 1 timme senare.. trodde ja skulle frysa ihjäl!! jag och min familj + bilen gillar INTE kylan!!!!!!
ucsh ja e inte född för att bo i ett sånt kallt land de e ja helt säker på!! tål inte kylan.. brrrrr

vill åka utomlands igen.. sitter och spanar runt på lite resor just nu faktiskt.. den här gången ska ja åka med min egna familj eller va man ska säga, åkte ju med mamma och kevin sist och ja alltså de var absolut inte alls fel de var underbart men ja vill ju åka med min älskling åxå!!!

fy fan ja e såååå sjukt frusen av mig så tänk er.. efter en halvtimme nerbäddad (å då menar ja ordentligt nerbäddad...) i sängen under mitt normalt sett varma täcke så fryser ja nästan så ja skakar.. då e de kallt !!! BRRRRRRRRRRRR

Skrivet av Balansant, 2010-01-06

Visa hela (0 kommentarer)

tror jag ska gå å dö eller något!!!

Skrivet av Balansant, 2010-01-04

Visa hela (2 kommentarer)

har gått och inte fan vet ja om man blivit klokare för de..?? kanske inte men va gör de då.. så länge man lever för dagen och mår bra så spelar de väl egentligen inte så stor roll kanske eller??
är lite lagomt sleten jsut nu.. sitter i soffan och längtar efter min säng som ja snart ska placera min lagomt stora kropp i, har jobbat 3 nätter 'än så länge denna veckan.. har två nätter och två kvällspass kvar denna veckan.. skulle ha ahft 3 nätter kvar egentligen men en kollega ville byta så de var SKÖNT faktiskt.. annars skulle ja ha gjort 2 st dubbel pass på 2 dagar och det är JOBBIGT!!! men de e pengar och de behöver man verkligen i dessa tider.. herregud...!!!!
i dec var mina utgifter typ extremt enoooooorma.. bilskatt, helårsförsäkring på hunden, hyra, el, internet, bensin, mat (ja alla de vanliga utgifterna) plus julklappar, present+julklapp till donna JAAA vadå då jag köper födelsedagsben el liknande till min hund när hon fyller år och när det är julafton!! hon är...

Skrivet av Balansant, 2010-01-01

Visa hela (0 kommentarer)

och tänkt och snurrat å vridit på tankarna och ja tror faktiskt att jag har rätt-.. jag vet inte men ja hoppas ialla fall att ja har fel, i bland så känns de som att en person inte l'ängre kan/vill prata med mig om de e nått som e jobbigt eller så. under den tiden vi kännt varandra så har de aldrig varit så, känns som om denne inte vill att ja ska veta om den mår dåligt m.m känns i bland som att denne inte lixom "har tid" för mig längre, hur trist de än är att säga/skriva detta så känns de som att du förändrats, visst ok förändring är bra de e de absolut och att man växer i sig själv å sånt.. men i din förändring så verkar de som att ja inte längre "duger" i ditt sällskap.. du har lixom blivit för "fin" eller va man ska säga.
ja jag vet inte, ja vet bara att de e fler som har reagerat på detta så de kan väl inte bara vara i mitt huvud då eller???

ja ja skit samma över till nått annat.. Deicide växer så de knakar och blir busigare å busigare för varje...

Skrivet av Balansant, 2009-12-30

Visa hela (1 kommentar)

på en del människor.. fy fan alltså. längtar tills efter julhelgerna när ja skulle bli uppringd av en högre chef.. då hon vill höra min åsikt m.m då ska hon få höra!!! tycker att allt är helt ofattbart att vissa får hålla på hur som helst utan att de blir några konsekvenser!!!

Skrivet av Balansant, 2009-12-26

Visa hela (1 kommentar)

yes då e man hemma i kalla kalla kalla sverige igen då!!!! måste erkänna att de har varit en helt underbar vecka med liiite sol och mkycket värme och nöjje!!! kunde d0ock ha varit ite mer sol.. hade regn och åska de sista tre dagarna.. några regn skurar under mer eller mindre hela veckan visserligen men varmt och skönt var de.. ja å kevvan höll på att drunkna i en underström i havet åxå!! bilder från resan kommer att läggas ut på facebook, ni som vet min identitet till 100% får se dem..

ha de bäst puss och kram

Skrivet av Balansant, 2009-12-25

Visa hela (1 kommentar)