En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

Välkommen till Balansant´s Blogg!!!
här kommer ni kunna följa mitt liv, roliga, glada, lyckliga, tråkiga,ledsamma, galna samt jobbiga dagar i mitt liv!!

om du som läsare dessutom lämnar en liten kommentar så blir jag *jätte glad*

har haft en väääldigt trevlig dag/kväll i dag, först så vakna ja av att mobilen ringde, eller ja vakna gjorde ja väl inte riktigt låg i sängen och halvsov sen ringde nettan och vi bestämde att ja skulle komma dit snart och "leka" lite.. så de gjorde jag och jisses de var verkligen huuuur KUL som helst..!! längtar tills nästa omgång, nettan sa visserligen saker som ja inte vill vara med om men hon berätta noga och väl hur ja ska göra om och när de händer.. så de kändes tryggt:)

vi gick igenom hur ja ska göra i morgon och att ja bara ska slappna av och ta de som de kommer och bara vara eller va man ska säga,
ja ja kom därifrån lite senare än ja hade räknat med men men.. hem och slängde i mig några mackor bytte om å sen iväg med donnis till pappa och sen direkt i väg till arr. på jobb :D hade sett fram emot de här passet då de var ja å Eva som skulle jobba SKIT KUL!!
och kul blev de.. vi har skrattat skvallrat lite lagomt och ja gjort vårat jobb.. :D
gillar att jobba...

Skrivet av Balansant, 2010-01-30

Visa hela (0 kommentarer)

idag fick jag mig en liten överrasskning när ja hämta lillen på skolan..
En av fritidsledarna ville prata med mig för de hade inträffat en liten incident på en av rasterna..
Kevvan var ute på skolgården och lekte när han å en klasskompis såg att de var två st tvåor som buttade en tjej i ettan och så.. de gick dit för att skydda henne sa kevin.. efter en liten stund hade de tydligen blivit ett slagsmå¨l mellan dessa 4 pojkar.. Enligt fritidsledaren så hade det varit en lek mellan pojkarna i 2an och flickan i 1an, men de visste inte kevvan å hans klasskompis. Enligt f.ledaren så är de en ständig liten spänning mellan dessa 4 pojkar, pojkarna i 2an går runt å stirrar å retar kev. å hans kompis tillslut så brister de för de äldre och de blir en liten fajt.. de e absolut inte acceptabelt MEN de ja inte riktigt förstår e varför lärarna å de på skolan låter de andra små pojkarna gå runt å reta de större för enligt henne som ja pratade med så verka de som om de...

Skrivet av Balansant, 2010-01-29

Visa hela (2 kommentarer)

har konstaterat att ja hatar den låten!!!
fick den på hjärnan igår å gick runt å nynna på den.. i dag när ja å älsklingen gick på stan så kom ja på mig sj'älv med att FORTFARANDE nynna på den grrrr!!!
blev lite shopping idag åxå :D
ett pentagram halsband lite olika rökelser kärleks the och regnbågsthe + en duk till min tarott kortlek :D tror de var allt.. hmm nej just ja en döskalle mössa åxå, till älskling som ja tyckte han skulle ha. ska köpa mig en likadan i morgon tror ja.. blev aningen avundsjuk på den när han gått runt i den å vi kom hem å ja prova den.. kom på att fan ja vill åxå ha en(typiskt mig att komma på de när vi redan var hemma..)

ja ja i morgon blir de dejt med dadevil ska bli skojsi skojsi.. var läänge sen vi dejta nu Ja utanför jobbet alltså haha

gaaaa är helt sliten i kroppen, har lite ont i huvudet och små fryser, nej ja e nog inte påväg att bli sjuk.. e bara kallt här hemma. de drar ifrån fönstrena och så nämligen..
appropå...

Skrivet av Balansant, 2010-01-27

Visa hela (1 kommentar)

idag har varit en riktigt härlig dag!!! ja gillert haha!!
Gick upp lite sent då ja hade svårt att sova i natt så ja väckte kevin typ 30min innan skolan börja.. OPS!!! men vi han och han åt frukost i bilen på väg till skolan haha hoppsan kerstin men va gör man inte??
Sen åkte ja hem till mamma och drack the, kolla lite i hennes lägenhet då hon har möblerat om och även bytt sovrum med brorsan!! härja lite med Mini som var lika busig som vanligt.. sen hoppa han upp i soffan (jag låg i den) och bestämde sig för att ligga PÅ mig.. ok han e valp men han väger ändå ganska mycket.. en 4 månaders rottis valp e ingen liten bebis trots åldern..
åkte hem och möttes av en lite små sur sambo som vaknat av att donna stått å skällat å gnällt på deicide som sprungit och retat henne halva morgonen.. ja la mig och slappa lite i sängen tills vi skulle in till stan på shopping.. Zzz Zzz Zzz vart de.. vakna runt 12 igen när en på assistent jobbet ringde och fråga om ja ville jobba åt...

Skrivet av Balansant, 2010-01-26

Visa hela (1 kommentar)

fan vad ja saknar de här programmet.. ja å Bey hade sjukt kul på jobbet på nätterna när de här gick satt å garva som faaaaaaaaaaaaaan

här e ett litet klipp från Raj Raj
http://www.youtube.com/watch?v=Hm-K7F7qT_k&feature=related
enjoy:D

Skrivet av Balansant, 2010-01-25

Visa hela (2 kommentarer)

och jag längtar tills måndag måndag måndag..
jobbar inatt igen men sen e ja ledig ända tills lördag kl 15.00 så de e gött:D då blir de jobba i arresten med Eva så de ska bli sköjjigt dä!!
under veckan så ska ja försöka hitta en ny träningstop å nya jogging skor som ja känner att ja verkligen verkligen måååste ha!!! å så ska ja se om ja lyckas koma iväg å köpa ett nytt träningskort så ska bey få de slitigt med mig sen hahaha
å så kommer de bli en del fikapauser åxå å ta igen lite tid med folk som ja tyvärr inte har fått träffa så mycket sista tiden.

e de nån föressten i min bekantskaps krets som har en scanner?? skulle vilja scanna mina betyg så ja kan få in dem på datorn om de e så man söker jobb via internet så kan ja ju lätt som en plätt skicka över dem där åxå :D vore guld värt dä!!!

nää nu ska ja kliva upp ur sängen och hoppa in i en dusch (eller kanske tar mig ett bad i stället guuuuuud sö gött)

puss puss

Skrivet av Balansant, 2010-01-24

Visa hela (2 kommentarer)

gud va ja älskar att vara ledig på nätterna så ja får sova hemma i min säng bredvid min älskling. och att få natta min underbara son fan va underbart sånt e. älskar verkligen min familj. och mina näraq väånner åxå såklart!!!
ledig igår å ledig i natt så i kväll blir de fredags mys!!!

ha de bäst nu ska ja åka till fältet och skogen med donna ponna så hon får härja fritt lite :D

Puss på er alla

Skrivet av Balansant, 2010-01-22

Visa hela (1 kommentar)

natten mellan fredag och lördag denna helgen
*00.15 MISSHANDEL FORSHAGA

En person får besök av två för honom okända personer. De misshandlar honom och hotar att skjuta honom om han anmäler misshandeln. Gärningsmännen tillgriper också hans plånbok. Två män som stämmer överens med signalementet på gärningsmännen påträffas senare i Karlstad. En 27-årig Forshagabo hämtas till förhör och anhålls senare av åklagare och en 26-årig man, även han från Forshaga, grips och skall höras när han nyktrat till.*

Min personliga åsikt 'är att ja hoppas de inte släpper ut denna mannen utan håller honom inlåst så länge det går...

Skrivet av Balansant, 2010-01-17

Visa hela (2 kommentarer)