En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

Välkommen till Balansant´s Blogg!!!
här kommer ni kunna följa mitt liv, roliga, glada, lyckliga, tråkiga,ledsamma, galna samt jobbiga dagar i mitt liv!!

om du som läsare dessutom lämnar en liten kommentar så blir jag *jätte glad*

nu e jag färdig med mitt fördjupningsarbete till 100% har visserligen varit "färdig" med de jätte många ggr men sen ändrat mig å gjort om å grejjsat å härjat.. skulle ha redovisat idag men tiden räckte inte till.. :( samtidigt som ja blev glad å lättad över att slippa redovisa så var de ju mitt mål från första början egentligen att genomföra de här arbetet å sen redovisa de ordentligt så jaaa jag vet inte riktigt känns jävligt skönt men ändå lite konstigt faktiskt..

ja ja över till att ja äntligen är tebax på skolan med min underbara älskling då.. fan va skönt de känns alltså!!! underbart att få sova ihop igen å bara mysa gosa å kramas.!!! MMMMM härligt..

älskar min andreas

Puss puss

Skrivet av Balansant, 2009-05-19

Visa hela (0 kommentarer)

japps idag skulle ja fixa med lite saker men de har ja faktiskt inte "hunnit" med eller va ja ska säga. hade ganska fullt upp på förmiddagen, åkt än hit än dit.. luncha med syrran å fick höra en massa saker som hon inte vet att ja har mer med att göra än hon kan tänka sig... :S vilket inte var så roliga saker.. jävligt allvarliga saker.. så ja åkte ialla fall direkt från henne å till polisen å snackade lite med dom så ja fick lite klarhet i de sakerna!! usch fan e aningen orolig för de som e huvudpersoner i den här hemska såpan!!! fan fan fan va ska man säga. ja jag vet faktiskt inte en grymt jobbig situation för mig som egentligen inte alls e inblandad men ändå är inblandad.. (ja vissa av er kommer att få veta vad de handlar om)
sen hämta ja kevin från skolan å sen mamma från jobbet då hon e billös just nu. den har slutat att funka så den ska till farbror doktorn i morgon få se om han kan fixa den :(
så sen skulle ja försöka sova lite eftersom ja skulle jobba...

Skrivet av Balansant, 2009-05-15

Visa hela (1 kommentar)

har inte mycket att säga egentligen... faktum är att ja skulle egentligen kunna skriva en hel jävla roman om rubriken till den här bloggen som i detta fallet är JESSICA..

Jessica är min absoluta bästa vän har förmodligen alltid varit de å kommer förmodligen alltid att vara de.. så för att göra en väääääääädligt lång blogg kort så har ja bara några få saker att säga..

JESSICA DU BETYDER SÅ JÄVLA MYCKET FÖR MIG VILKET JAG HOPPAS ATT DU VET!!
DU FINNS VERKLIGEN ALLTID DÄR FÖR MIG OAVSETT TIDPUNKT ELLER VA DE ÄN GÄLLER
Å ETT ENORMT STOOOOOOOORT TACK FÖR HJÄLPEN IDAG DET VAR OVÄRDERLIGT
OM ALLA HADE EN VÄN SOM DIG SÅ SKULLE ALLA VARA JÄVLIGT GLADA MEN DOCK SÅ E DE GRYMT MÅNGA SOM ALDRIG KOMMER ATT FÅ UPPLEVA DEN HÄR SORTENS VÄNSKAP. MAN KAN NOG JÄMFÖRA VÅRAN VÄNSKAP MED ATT HITTA DEN RÄTTA KILLEN/TJEJEN I LIVET.
OCH SIST MEN INTE MINST...

JAG ÄLSKAR DIG GUMMAN

Nu e de dags att sova å krama kudden...

Skrivet av Balansant, 2009-05-15

Visa hela (1 kommentar)

jahapps då.. sista natten på jobbet för den här gången då..!!
å dadevil.. de e lugnt tro mig ja ska inte jobba för många dubbelpass.. tro mig jag har lärt mig att lyssna på min kropp. att göra sånna här helger nån gång då å då e absolut ingen fara så länge man inte gör de för ofta så e de lugnt. :D

happ, gjorde kvällen i aressten i kväll åxå, de var riktigt kul. har nog aldrig skrattat så mycket som ja gjorde det passet ialla fall. han ja jobbade med är riktigt rolig, har jobbat ihop ett par ggr tidigare åxå å de har alltid varit lika mycket skratt. den här gången var de dock inga skratt pga saker vi sa å så eller nått.. de var mestadels åt några program vi tittade på å andra händelser!!! ja kul hade vi ialla fall, fast ja tyckte faktiskt synd om honom.. han skadade sig i tån under passet. haha flåt Jonas men de var faktiskt lite komiskt de måste du hålla med om ;) :p

när natt personalen kom så vart ja glatt överasskad, det var ju ingen mindre än...

Skrivet av Balansant, 2009-05-11

Visa hela (0 kommentarer)

har ingen direkt super bra rubrik på dagens, eller ja nattens blogg får ja väl nästan säga då kl faktiskt e 02.16 just nu..!!
har hänt lite sen sist ialla fall.. såg att senast jag skrev så var de tisdag! :D
jahapp de e väl bara att börja då..
i onsdags morse så försov vi oss, ja å älsklingen.. gick upp typ 08.10 kom till matte lektionen runt 08.30-08.40 eller nått sånt.. å de första man hör är att "karantänen" sitter och stör å e jobbig rent allmänt. han snorar å snörvlar å tjatar om att han är allergisk mot pollen å att han har tagit två st allergi tabletter så han är hög.. yeah right.. ja var trött å irriterad redan när ja å älskling kom till matten, han hade tur å fick gå å packa i stället för att räkna då hans klass skulle ut på segling!! ja orkade inte bry mig om matte boken den morgonen men de gjorde inget för ja skulle ändå göra prov så ja började med de, karantänen satt å pratade för sig själv å störde alla på lektionen. jag frågade om...

Skrivet av Balansant, 2009-05-10

Visa hela (1 kommentar)

det börjar bli jobbigt med motvind nu...

ja ja helgens kalas blev ialla fall jävligt kul med mycket skratt å hej å hå!!!! fan där missa ni nått ni som balla ur.. men de blev ju bara desto mer kul åt oss andra så..

idag då när ja vakna va ja fortfarande sjukt trött.. fixar snabbt kaffe tar de å går mot lektion.. jahapp de första man får se e punkteringen som drabbat min bil :( GRRRRRRRRR
sen på förmiddagen så ringer mamma och berättar att donna är sjuk.. hon spyr en massa å när ja sen snacka med syrran så förklarar hon även att de var blod i spyorna :( hon hade tydligen spytt rejällt åxå å spytt ner typ halva sig hade tillåmed spya på låret å bakbenen när hon var klar!!!!!
å hon vill inte äta å är jätte hängig å bara ligger!!!

när ska medvinden komma åt mitt håll då??

Tack Carro för de uppmuntrade messet i slottet vid middagen de kom precis när de behövdes!!!

Skrivet av Balansant, 2009-05-04

Visa hela (2 kommentarer)

ja kan inte sluta tycka att de e så barnsligt å patetiskt med en viss person men ja ja hade inte tänkt skriva en klagoblogg idag.. e skit trött å ligger i sängen å försöker få tag på jessica som vägrar svara i luren.. GRR MORR!!! har ju vissa planer för oss två idag... ha ha när man talar om trollen.. nu ringde hon ju... ;)

hon va i vålberg.. hmm försöker fundera ut hur viu ska hinna med de här då.. en av hennes lilla present om hon ska få kan ju faktiskt ta uppemot ca 2-2,5 timme... lååång tid :D de andra tar väl kanske 1,5 eller nått nä ja vet inte riktigt de e lite olika beroende på lixom..

näää nu ska ja börja fixa i ordning så jag är klar till jessi e hemma å de passar att mötas upp ;)

puss puss

Skrivet av Balansant, 2009-05-02

Visa hela (1 kommentar)

woho finally torsdag då!!! me like wery wery much!!! packar för att åka hem.. har sovit skit dåligt i natt.. precis när ja skulle hoppa in i en dusch igår kväll så ringde musslan å frågade om ja kunde hjälpa henne... hon hade fått lite bil problem så ja fick hoppa in i bilen å åka till vagnhärad å hjälpa henne.. de tog sin lilla tid men tillslut så var vi båda på väg mot skolan igen :) då vart de en snabb dusch å sen i säng. har sovit så sjukt dåligt inatt som sagt. inte sovit ordentligt minsta lilla ljud eller så så har ja vaknat. så i morse vaknade ja av halvt migrän huvudvärk så de vart ingen psykologi lektion för mig i morse.. har legat i sängen sen typ 09.30 å försökt få värken att försvinna. De börjar visserligen att bli bättre nu. måste packa lite inför helgen åxå fan va kul de ska bli. allt verkar gå helt enligt planerna åxå så de e skönt :D ska ta stora v'äskan hem idag å packa den full ja så full de bara går ialla fall.. ska börja å plocka...

Skrivet av Balansant, 2009-04-30

Visa hela (1 kommentar)