En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

Välkommen till Balansant´s Blogg!!!
här kommer ni kunna följa mitt liv, roliga, glada, lyckliga, tråkiga,ledsamma, galna samt jobbiga dagar i mitt liv!!

om du som läsare dessutom lämnar en liten kommentar så blir jag *jätte glad*

på ventilationen????????????????
jag dööööööör i värmen alltså!!! idag har det varit rent ut sagt fördjävligt i värmen... vaknade svett som faaan efter nattens jobb och ha sovit halva dagen i ett sovrum med solen rakt på fönstret fram tills ca 15.00.. ni kan ju tänka er vad jäkla varmt det var, kliver upp tillslut ialla fall och kollar temperaturen... 30 grader i SKUGGAN och inte en endaste vindpust..!!! ja har inte druckit en enda kopp kaffe på hela dagen SÅ varmt har de varit. det är första gången sedan ja drack min allra första kopp kaffe som ja e utan en hel dag å tro de eller ej men ja har varit på bra humör idag åxå.,.. trots värmen.

frammåt kvällen så drog ja å älskling åkte iväg så donna fick bada. gissa om hon njöt av de sen busadem hon å älsklingen ganska bra. kasta boll och härjade lite. kevin har åxå badat idag fast tro de eller ej men han tröttnade faktiskt på de helt otroligt alltså!!!!

sitter äntligen sista natten på jobbet för några...

Skrivet av Balansant, 2009-06-29

Visa hela (2 kommentarer)

minns inte riktigt när ja skrev sist men tror de var innan midsommar ialla fall.. :s
har hänt mycket fast ändå inte.. har ju hoppat runt på kryckor som ni vet men e äntligen fri från kryckornas förbannelse nu, dock e mitt knä fortfarande lite svullet och stelt ibland men de blir bara bättre å bättre!! :D

å äntligen verkar sommaren ha kommit hit åxå helt underbart verkligen fantastiskt!! älskar sommar!!!!! ja å älsklingen har varit ute på promenader med donna, så jävla härligt att vara ute med henne och kunna vara ute med henne ska ja väl egentligen säga. att inte behöva ha nån som ska komma hem å gå ut med henne utan att ja e tillräckligt bra i benet så ja kan göra de själv!! GILLERT!! i dag tog vi oss till fältet å gick först så Donna fick svalka av sig lite med en simtur å lite lek å bad, sen gick vi promenad i skogen å vi njöt i fulla drag alla 3. är så kul å se Donna njuta så å hon är så glad å älskar verkligen att vara ute i skogen å busa å...

Skrivet av Balansant, 2009-06-26

Visa hela (0 kommentarer)

de e faktiskt ett ordspråk eller va man ska kalla de, som stämmer bra de tycker ialla fall jag :D
vet inte va ja har gjort för ont för att förtjäna mitt onda knä men men de finns nån mening med de åxå.. bad and good Karma!!!

igår var de en jätte härlig dag. Var ute på "riktigt" för första gå¨ngen sen innan min knä operation. jag och älsklingen var ute på en promenad.. fy fan vad jävla underbart det var alltså. Njöt i fulla drag härligt väder lagomt varmt och en lagom lång promenad eftersom ja fortfarande hoppar på kryckor!!
senare på kv'ällen fixa vi iordning färdiga pizzor som vi fick av mamma till kvällsmat. fan vad goda de var.. å när ugnen ändå var varm så tyckte älsklingen att ja skulle göra min stora PAJ DEBUT... vi hade alla ingredienserna och ugnen var varm å allt de där så jag körde igång med älskling vid min sida och gjorde min allra första egen bakade pajj.. och gissa vad.. ingen dog å den var faktiskt god..
Kevvans kommentar var nog ialla fall...

Skrivet av Balansant, 2009-06-17

Visa hela (1 kommentar)

det är nog lite av vad den här blogginlägget kommer att handla om tror jag..
en massa saker snurrar runt i mitt huvud just nu.. vissa förstår ja mig på vissa e ja allmänt förvirrad när de gäller och vissa förstår ja inte alls å en del tycker jag bara e ledsamma..

jag vet att en person kommer att ta åt sig å kanske känna sig utpekad men ja kommer ju som vanligt inte nämna några namn eller något sådant så de tycker ialla fall jag är lugnt och ja kommer inte att skriva något elakt eller förnedrande eller sånna saker utan endast dela med mig av min personliga åsikt har smsat och skrivit även på msn (trots att denne inte varit online) och frågat hur de e med denne personen, sist ja träffade denne så kändes de som att denne var sur eller hade något i tankarna som störde denne när de gällde mig å eftersom de e en kompis till mig har ja flertalet gånger hört av mig för att kolla om denne e sur eller något på mig för att kunna reda ut den eventuella saken. har dock...

Skrivet av Balansant, 2009-06-13

Visa hela (1 kommentar)

som många runt omkring mig + mina trogna läsare vet så är ja ju skadad i mitt knä.. eller ja man ska väl egentligen säga att jag VAR det ialla fall.. är nu helt färdig opererad vilket k'änns enormt skönt. i måndags var de det slutgiltliga avslutet till mitt onda å skadade knä vilket ja verkligen hade sett fram emot..
upptäckte även i måndags morse vilken nikotin/koffien torsk jag faktiskt är.. :S fick ju inte dricka vatten,mjölk,kaffe,the m.m eller äta nått och inte heller snusa eller röka efter 00.00 på söndags natt.. ja ja peace of cake tänkte jag.. de som kändes lite jobbigt var ju kaffet på morgonen så man inte skulle ha ihjäl någon.. ;) men trodde inte att de skulle bli såååååååå jobbigt :O gick upp på morgonen å började göra mig i ordning inför att åka till sjukhuset för operationen.. fixa lätta slappa å lediga kläder men kunde inte hitta min gråa luvtröjja som e helt underbar. hade den kvällen innan lixom men nu var den helt totalt borta... ja...

Skrivet av Balansant, 2009-06-10

Visa hela (2 kommentarer)

jaaa jag har inte skrivit på ganska länge upptäckte ja nu.. har faktiskt inte haft tid ork eller möjlighet. känns som att de har varit fullt upp oavbrutet i snart 3 veckor eller något. har ialla fall slutat skolan woho!!! skönt med sommarlov tråkigt att komma hem till den gamla "underbara" hemstaden igen då.. NOT!!! eller jo både och kan man väl säga.. har ju saknat familjen och vänner ni vet vilka ni är!!!
vet inte riktigt vad ja ska skriva heller. sitter på jobbet med L kul å jobba med henne gillar henne :D annars då??
måste nog komma med lite beklagningar och klagomål än en gång, eller kanske inte beklagningar å klagomål snarare lite att spy ur mig eller va de brukar säga de som vet. har varit ganska påfrestande att komma hem, tha la familia har varit helt överväldigade eller va man ska säga å man har ju kännt sig mer än välkommen hem och ja borde inte klaga de finns de som inte har en sån kärleksfull å tillgiven familj som jag har MEN... jag önskar bara att de...

Skrivet av Balansant, 2009-06-03

Visa hela (2 kommentarer)

i dag firar jag å andreas 6 månader!!!! wohooo fan vad snabbt det har gått.. ser framemot ett x antal fler halvårs å helårs firanden med min underbara älskling!!!!!

bey, du kommer att dö när du hör om de där... ;) ja ett helt nytt sätt att ta ut pengar på..
Gurkan, jag hade byxor på mig
Dadevil, du får förklara din kommentar för ja fattade nada!!!

nää nu ska ja dra mig å hämta lillknazen min lilla älskling!!

I morgon ska de bli riktigt kul.. ska ¨åka på shoppingtur försöka få mig en ny mobil som jag VERKLIGEN är i STORT BEHOV av!!!!!!!! sen ska ja kika på en utebur till Kolan å så ska ja lämna pengar till syrran för sexpartyt å grejjorna som jag beställde :p woho.. på tisdag blir de stensund å rensa rummet å städa ur de å sen hem igen. fan vad härligt då får jag köra "min" älskade XUT :D :D :D :D

Puss på er alla

Skrivet av Balansant, 2009-05-24

Visa hela (0 kommentarer)

jävla ynkryggar!! ni e sånna jävla fegisar!! snacka en massa skit å sen inte våga stå för det!!! Och allt för att vissa råkar vara på BRA humör å vara glada å sen får man tydligen inte gå på en promenad för då _ _ _ _ _ _ _ man tydligen om man gör de på kvällstid ialla fall!!! vilka jävla idioter!!! det är fan i mig helt jävla otroligt alltså!!!

men för övrigt så e de ganska bra!!! :D i morgon blir de att åka hemmåt å jobba tors, fred, lördag, å snart e de dags för min operation åxå :S shit jag är jätte jätte jätte nervös ja ska sövas å dom ska vara inne i mitt knä å pilla å grejja med en massa grejjor!!!! HJÄLP MIG!!!!!

ååå jag är så jävla STOLT över mig själv!!! igår gjorde jag någonting jag aldrig trodde att jag skulle göra. jag var jätte rädd men Lenny som gjorde det hela var mycket snäll respekterande å lugn tog de försiktigt och lugnt pratade lugnande med mig hela tiden... men fan jag är sååååå jävla STOLT
det som hände...

Skrivet av Balansant, 2009-05-20

Visa hela (3 kommentarer)