En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

Välkommen till Balansant´s Blogg!!!
här kommer ni kunna följa mitt liv, roliga, glada, lyckliga, tråkiga,ledsamma, galna samt jobbiga dagar i mitt liv!!

om du som läsare dessutom lämnar en liten kommentar så blir jag *jätte glad*

härligt dä.. idag blir de en massa äreenden m.m ska luncha med Ann åxå.. skojjsi skojjsi de var ju hur länge sen som helst vi sågs så nu e de mer än dags!!! har dock försökt ses ett par ggr men de har inte funkat/passat.
vet inte riktigt vad ja ska skriva idag, e sååååå sjukt jävla trött.. ändå har ja sovit i stort sett hela natten faktiskt.. kevin vakna bara två ggr i går.. sista gången runt 00.30 ca så då följde ja med han in i hans säng å sövde honom sen sov han resten av natten vilket är en sensation!!!!!!!!!!!!!! en riktigt stor sådan åxå!!!
ska se om ja kan lyckas komma förbi klippoteket idag.. behöver och vill verkligen klippa mig håret ser fördjävligt ut just nu faktiskt.. sen ska ja hämta ut mina skor som ja lämnat in på omklackning å¨xå å så blir de säkert lite annan shopping idag åxå de skulle inte förvåna mig de minsta hihi.. vadå ja e faktiskt värd att shoppa lite!!!!!

btw... ni som läste mitt förra blogg inlägg då.. nej nej nej...

Skrivet av Balansant, 2009-08-27

Visa hela (0 kommentarer)

nu skiljs vi åt, förmodligen för alltid.. du har varit jävligt trogen i alla tänkbara situationer.
Lyssnat när ja varit arg, ledsen, glad, trött, ja allt möjligt å du har verkligen funnits där för mig i solsken regn snö/snöstorm, mörker, ljus, sena nätter ja i alla väder under närmare ett års tid. ja du är verkligen allt ja någonsin önskat mig. fan har en stor klump i magen när ja tänker på att det är slut nu.
men egentligen är det här de bästa att göra de vet jag men de e ju jobbigt ändå. i love you!!!!
kommer kännas skit skumt i morgon när vi ska säga hej då på riktigt :( usch ja vet inte om ja vill.. eller jo de vill jag för de e ju sonm de säger, de finns inget ont utan att de har nått gott med sig!!! de kommer bli bra de vet jag!!!

miss ya already as hell my love!!!!!!

pyss på er å var rädda om varandra man vet aldrig när de kan vara slut!!!

Skrivet av Balansant, 2009-08-23

Visa hela (2 kommentarer)

ok kan meddela alla att nu e ja inte deppig eller nere längre.. allt känns betydligt mycket bättre än härom dagen!!

och tack dadevil för din kommentar. och tro mig ja vet att du alltid finns där va de än gäller :D det uppskattas. det har du verkligen bevisat ett x antal ggr!!! älskar dig gums!!!

de som varit jobbigt och tungt har mestadels retts ut och tagit tags i eller va de nu heter :s hmm ingen aning e bara en sak kvar nu å de kommer förmodligen att ske till veckan men de tror ja på när ja ser de.. å då ska en hemlig kopia göras.... nu e de ialla fall en som vet va de handlar om!!

har äntligen fått ordning på min blivande tatto åxå å jag älskar den och ja fick ett godkännande av älsklingen åxå. ja alltså tro inte nu att ja ska gadda in hans namn eller så för de ska ja inte göra!! men ja ville att han skulle ge sin åsikt när den var klar och ja var nöjd med den å han gillade den så de var verkligen skönt.. annars har ja ju fått sätta mig och redigera den...

Skrivet av Balansant, 2009-08-16

Visa hela (1 kommentar)

ja så känns de just nu ialla fall.. vet inte riktigt va ja ska skriva eller inte skriva just nu..
vet att ja knappt hört av mig eller varit särskillt social mot egentligen någon så direkt sista tiden men ja har inte orkat å till en person vill ja framför allt säga att NEJ du stör inte absolut inte de e bara de att de känns som ja knappt orkar med mig själv och mitt just nu. är så jävla mycket här känns som en karusell som vägrar sluta snurra å man kan inte göra något alls för att få den att sluta, du vet att ja e dålig på att prata om saker eller be om hjälp när allt inte är som de ska, så har ja ju alltid varit tyvärr. men bara så du vet så beror de absolut inte på dig eller något sånt utan allt är här så att säga. har inga pengar på luren kvar heller så om ja inte svarar när du messar eller så så vet du varför love you gums!!!

letade efter min privata dagbok igår för ja kände att ja behövde skriva av mig lite men kände attr ja varken kunde eller...

Skrivet av Balansant, 2009-08-15

Visa hela (1 kommentar)

eller tröskeln å tröskeln men... tog mig ut i löpspåret för första gången på NIO månader pga mit knä har ja ju inte orkat eller kunnat springa något men blev nöjd med resultatet ialla fall..
intervall på 2 km fick de bli.. en ganska behaglig början på slitet.. har varit heltslut i kropp och själ hela dagen efter de.. haft lite ont i huvudet åxå å nu ligger ja i sängen och funderar på om ja ska orka mig upp å diska efter middagen eller ej... stort problem hihi.. kevin ska få sin sömnmedicin åxå å sen ska ja å älsklingen njuta i ett varmt skum bad fan va härligt de har vi förtjänat tycker ja¨'''

puss puss

Skrivet av Balansant, 2009-08-12

Visa hela (0 kommentarer)

äntligen har sommaren kommit!!! har varit helt underbart väder i två dagar i dag har ja å kevvan varit till bomstad baden så kevin har badat och ja njöt i solen och satt å snacka lite skit med mamma som ja drog med mig dit så ja skulle slippa sitta själv. fick plaska ut en liten bit i vattnet för att kevin skulle höra mig när de var dags att åka hem ååå va ja önska att ja dragit med mig badkläder de var faktiskt jätte jätte skönt i vattnet riktigt sköööööönt!!!!!!!!!
i morgon blir det arresten x2.. först 07.00-15.00 sen ska man hem softta lite och sova en stund sen ska ja iväg igen å jobba natten där 21.45-07.00 men ja klagar inte gillar att jobba där

älskar min familj!! älskade kärleken och min underbara son

Skrivet av Balansant, 2009-08-06

Visa hela (1 kommentar)

orka????

Skrivet av Balansant, 2009-08-04

Visa hela (0 kommentarer)

haft en riktigt bra dag än så länge ialla fall!! älskling har uträttat en himla massa äreenden och de har gått suuuuper bra verkligen så nu är de i full rullning är glad för hans skull mitt hjärta!!
stort grattis till gurkan som fyller år idag!! PUSS PŨNOSA:D ett grattis till kevins farmor och till en kollega i aressten som åxå fyller år idag.. nää nu väntar maten
ps. i kväll blir de köttbullar potatis (som kevin har odlat) och brunsås mums mums mums jätte gott ska det bli

pyss på er alla

Skrivet av Balansant, 2009-07-27

Visa hela (1 kommentar)