En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

Välkommen till Balansant´s Blogg!!!
här kommer ni kunna följa mitt liv, roliga, glada, lyckliga, tråkiga,ledsamma, galna samt jobbiga dagar i mitt liv!!

om du som läsare dessutom lämnar en liten kommentar så blir jag *jätte glad*

ny vecka nya möjligheter.. så brukar man ju säga.
ja vad har hänt sen sist då?? de e nog en del tror ja, var ett tag sen ja skrev om ja inte minns fel.
ja ja i onsdags var ja å älsklingen ialla fall till molkom och hälsade på P.L.J och jag påbörjade min utbildning.. det var riktigt kul och händelserikt måste jag säga.. har nu fått läxa i detta och ska träna träna träna träna och nästa fredag ska jag tillbaka och visa hur de har gått sen sist. då det är en snabbutbildning med mycket teoretiskt och praktiskt åxå, men mailkontakt och även kanske lite telefonkontakt om nå¨gon av oss känner att det behövs så får vi se om jag blir examinerad då eller om ja ska fortsätta.. hon tyckte att de skulle räcka med dessa 2-3 veckor för mig ialla fall men de vet man ju aldrig vi får helt enkelt se.

I helgen har jag varit helt jobbledig å jag konstaterade att detta var första HELA helgen i år som jag faktiskt var ledig!!
så det blev en massa mys och umgänge med familjen i...

Skrivet av Balansant, 2010-04-12

Visa hela (0 kommentarer)

de var ett tag sen ja skrev nu.. känns nästan som en evighet ju.. men har haft väääldigt mycket att göra.. har grejjat både här hemma och halvt jobbat ihjäl mig.. 8 nätter på 10 dygn.. de ni haha!
men ja klagar inte gillar att jobba å älskar jobbet i arresten dock e de ju inte lika mycket där längre men ja e glad för de pass man får.. de e ju sååå dumt nu tycker ja när de sätter in poliser där i st'ället.. herregud polisen behövs på gatan å inte arbetandes i arresten på ett pass.. de tycker ialla fall jag men men de e jag de..

Ja ja annars då?? känns som 2010 är MITT år.. känns verkligen som att nu e de fan dags för mig att få lite lycka kärlek å framgång, mina närmaste vänner vet vad ja pratar om. men nu känns de verkligen som att i år kommer de gå bra för mig å i år e de äntligen min tur!! ja vet ju redan att de kommer att bli ett händelserikt år pga vissa saker :D :D :D och ja ser fram emot de hehe.

i m orgon börjar en av de sakerna som kommer...

Skrivet av Balansant, 2010-04-06

Visa hela (0 kommentarer)

satt på facebook nyss å så blippa de till i snabbchatten.. alltså ja fattar inte en sak.. typ hela mitt liv så verkar folk tro att ja e någon sorts psykolog eller ett bollplank där de can spy ur sig alla deras problem.. å så har de alltid varit.. ja alltså ok ja säger inte de för ja lyssnar gärna å stöttar mina vänner men i bland orkar/vill man inte höra andras problem å ja e i en sån period just nu.. är trött på att höra alla andras problem ja har fan nog med mina egna.. å särsillt från den här personen faktiskt denna personen har haft samma problem så länge ja kan komma ihåg de.. å de e väl typ 10 år å först nu har denna commit på att denna cansce behöver hjälp med sina problem men nu har de gått så långt så de e ju ändåp ingen ide påstår denna.. jua bara ja ja gör dig själv till ett offer då.. de blir ju verkligen inte bättre.. gör man sig till ett offer så e de upp till denna personen men då ska de inte klaga heller ja erbjöd personen hjälp eller ja...

Skrivet av Balansant, 2010-03-28

Visa hela (1 kommentar)

vilken härlig dag de har varit!! fullt ös hela tiden.. farit än hit än dit, å sen tebax dit å än dit :p varit riktigt bra dag i dag.
kevin har varit på födelsedags kalas i bryngfjorden å cört slut på sig själv totalt. han e en rictig hejjar på scidor alltså!!

ja å min älscling har haft en massa discutioner åxå, eller ja discutioner å discutioner cansce man inte can calla de för men samtal ialla fall å jag gillert!! har haft några härliga dagar!! nu e de frossar fredag på jobbet med bey bey bey!!

well vet inte rictigt vad ja sca scriva.
Judo sverige har blivit betydligt fattigare RIP Claes!! en stor man inom judon har avlidigt han är och commer vara sacnad något enormt!!

Ha en bra helg för de commer jag nog ha trots allt jobb som väntar.. 5 nätter framför mig

Pöss

Skrivet av Balansant, 2010-03-26

Visa hela (2 kommentarer)

idag var en ny början på mitt nya liv!!
idag har ja tagit steget och gjort de.. idag gjorde ja något som ja aldrig gjort förut, något som ja aldrig ens cunde tänca mig att ja någonsin sculle göra men de blev bra och de gicc bra och så sca de forts'ätta:)
Cändes bra och ja de e väl de som e huvudsacen ialla fall.
annars tar ja dagen som den commer å ser vad som händer.. en dag i sänder!!

idag började lång veccan.. har två extra nätter åxå så ja gör 7 nätter på¨9 dygn. eller egentligen blir de 8 nätter på 10 dygn för ja ficc hoppa in acut sent igår cväll på bevacning i arresten åxå..

ja ja ha de gott nu har ja annat att göra

Skrivet av Balansant, 2010-03-23

Visa hela (2 kommentarer)

jag vet inte vad ja ska göra, ska börja med att förklara för eventuella stavfel, min K tangent funkar inte riktigt som den ska så de kan hända att de blir ord som ska innehålla denn bokstaven å som kanske inte innehåller den för att den strejkar eller något sånt..

ja vet inte riktigt vad ja ska skriva just nu.. vet inte vad ja ska ta mig till heller.- hela mitt liv är ett enda stort kaos just nu.. tänte skriva att de bara finns en enda utomstående som vet ALLT men kom på i samma stund att inte ens hon vet exakt allt. hon vet inget om gårdagen/natt som varit.. de var den värsta kvällen/natten jag någonsin upplevt i mitt liv och ja hoppas verligen att ja aldrig behöver uppleva n¨ågot sånt igen någonsin.. ska berätta lite av vad som hänt men ändå ganska diskret för ja vet inte riktigt vem/vila som läser den här bloggen, vet att de förmodligen är fler som inte har en aning om vem ja e som läser än de som vet vem ja är som gör de..
men ändå måste ja få ur mig vissa...

Skrivet av Balansant, 2010-03-18

Visa hela (3 kommentarer)

allt är verkligen ett enda stort jävla kaos här, vet varken ut eller in just nu. vad har ja å delar ur min familj gjort för att få förtjäna detta???
kaos-- det ordet har ja använt förr både i possitiv och negativ mening men nu är de verkligen KAOS!!!!
vet att ja har vänner som läser de här och tänker, varför hör hon inte av sig ja finns ju här för henne och ja hjälper och stöttar henne va de än är. svaret till er är
*jag vet att ni finns där och ja vet att ni hjälper och stöttar mig om de e så, (ni har ju gjort de förr särskillt en av er men de e väl inte konstigt efter ca 16 års vänskap heller) *

Men vissa saker kan vara jobbiga att dela med sig och kunna prata om. och som ni som verkligen känner mig vet att jag kan INTE prata med folk när de e jobbigt och min underbara sambo är ju precis likadan..
ja kan bara säga att allt är kaos och ja har ingen aning vart vi ska börja eller vad som kommer hända eller ens knappt hur de kommer att gå till?!!

ha de bäst

Skrivet av Balansant, 2010-03-15

Visa hela (1 kommentar)

jaaa känner de.. var sjuk i veckan men blev bättre så i natt jobbar man igen då, känner att ja skulle ha sjukanmält mig även för i natt, sitter här å känner mig sjukt hängig. :( Magen känns enormt orolig huvudet värker näsan snorar och halsen ömmar, känner mig allt annat än frisk. Innan ja åkte till jobbet å stog i hallen och sa hej då till älsklingen så sa han, älskling du borde inte åka å jobba du ser helt förstörd ut!!
och de e verkligen så ja känner mig. så helgen som skulle bestå av städning god mat ett glas vin och bara ta de lugnt å ha de gott med familjen kommer nu förmodligen istället bestå av sängen, soffan ett x antal koppar te, halstabletter och panodil. känns inte särskillt bra alls. blääääääääää

den här veckan har verkligen inte varit min vecka, inte för 5 öre.
skulle väl ha varit min "stund" idag på dagen då, prata med arrest chefen idag å han hade en himla massa roliga saker att säga ialla fall.. så nu ser ja frammåt med ett...

Skrivet av Balansant, 2010-03-13

Visa hela (1 kommentar)