En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

Välkommen till Balansant´s Blogg!!!
här kommer ni kunna följa mitt liv, roliga, glada, lyckliga, tråkiga,ledsamma, galna samt jobbiga dagar i mitt liv!!

om du som läsare dessutom lämnar en liten kommentar så blir jag *jätte glad*

från skolan idag.. det var allt annat än roligt och efteråt kände jag mig verkligen som världens sämsta mamma!!! fy fan vad ledsen och mysslyckad jag kände mig.. K hade "smugglat" med sin soft airgun som han har och får skjuta på burkar m.m här på gården och endast på gården under uppsikt.. han hade plockat fram denna på skolan och börjat skjuta på barnen på skolan!!
hon som ringde sa att hon måste ringa till de andra föräldrarna och berätta detta och självklart måste hon göra det de säger ja inget emot, hon sa att hon inte visste hur föräldrarna till de andra barnen kommer att ställa sig till detta, de kanske vill polisanmäla händelsen inte vet jag, och polisanmäler de det så betyder det att socialen kommer att bli underättad då K inte är tillräckligt gammal för att de skulle bli en polissak av de hela vilket betyder att socialen förmodligen kommer göra en utredning på våran familj!!
eftersamtalet när ja berättat för A vad som hänt så bröt jag ihop och...

Skrivet av Balansant, 2010-10-08

Visa hela (0 kommentarer)

så har ja inte varit här inne på ganska länge och de beror på att ja även har skaffat mig en "officiell" Blogg som är öppen för alla vilket den HÄR bloggen INTE har varit och aldrig kommer att bli.. men ni som vill gå in å läsa där är vääldigt välkomna in. kommentera gärna både den här bloggen och den andra.. kommentarer blir jag ju glad av
www.missdes.blogg.se

Skrivet av Balansant, 2010-07-15

Visa hela (0 kommentarer)

händer sååå mycket runt mig och i mitt liv just nu!! och det är underbart!!

SKa flytta till hus och de e fantastiskt.. härligt härligt härligt.. utvecklas mycket på alla plan just nu vilket jag höjjer tummer högt för mycket kul kul kul!! på¨söndag blir det lite lek med Nettan åxå:)
har skrivit en hel del i andra bloggen så ni som har den adressen får läsa mer där.. orkar inte skriva samma sak igen och att kopiera bara för att hålla bloggen uppdaterad känns lite korkat tycker ja..

ha de bäst puss å kram på er alla

Skrivet av Balansant, 2010-06-10

Visa hela (0 kommentarer)

tills nästa gång jag styr min kos mot englagård!!! ser fram emot det enormt.. ja jag vet jag har ju precis kommit hem därifrån men ändå.. trivdes bra där enormt bra faktiskt..

jag längtar.. sen längtar jag tills Liam kommer åxå :D:D:D

Skrivet av Balansant, 2010-05-02

Visa hela (0 kommentarer)

Ja jag har inget annat att säga egentligen, eller ja absolut inget annat ord att beskriva de senaste dagarna i mitt liv med...

SOm många av er kära läsare vet så har jag varit på Englagård på kurs.
Jag hade enorma förväntningar om den här kursen om min vistelse på englagård innan jag åkte dit, dels pga 2 st saker,
1. Mamma var där på en liknande kurs i oktober 2009
2. Prem Lavanya har varit där på ett flertal kurser och pratar mycket gott om både Englagård och om Satyam som driver det hela.

När vi kom till Hallsberg jag och älsklingen så stog vi där på tågstationen och kom på att vi inte riktigt visste av vem eller hur vi skulle bli hämtade, Mamma fick då uppdraget att ringa till Englagård och kolla upp detta, (vi skulle ju ha åkt bil dit från början men de blev ändrat till tåg, så vi hade inte riktigt brytt oss så mycket i informationen som var i bekräftelse mailet ang tågresenärer...)
Vi skulle ialla fall bli upphämtade utanför tågstationen av någon...

Skrivet av Balansant, 2010-04-30

Visa hela (0 kommentarer)

Jobbade extra natten tills i dag (lördag natt alltså) på mitt ordinarie jobb som personlig assistent och hon jag jobbade med nämnde att hon hade hört av en annan kollega lite i förbi farten att en F.d kollega omkommit i en bilolycka fast hon visste inte om de var sant eller ett väldigt hemskt rykte, vi satt och spekulerade i detta här ganska mycket under natten och de köändes lite olustigt eftersom den här kollegan som heter Lena, inte var gammal alls. född 76..
satt och försökte hitta info om runt tidpunkten som hon hört att olyckan skulle ha skett men hittade inget. Hon hade ju hört "ryktet" från en annan kollega som tydligen kände ett gammalt ex till Lena som sagt att hon omkommit men de verkade vara väldigt luddigt och osäker information, Hon slutade på vårat assistent jobb för att börja jobb på en skidanläggning i norge så ingen i karlstad har ju direkt haft någon som helst kontakt med henne, inte någon från jobbet ialla fall.. Olyckan skulle ha skett på väg hem från...

Skrivet av Balansant, 2010-04-25

Visa hela (0 kommentarer)

åh vad jag längtar tills först och främst tills i morgon vid ca 07.30 när jag får krypa ner i sängen bredvid min underbara sambo som förmodligen har tagit över HELA sängen och ligger och breder ut sig ordentligt som han brukar :p
ja och sen längtar jag riktigt enormt tills på måndag när jag blir långledig.. då är jag ledig ända fram tills på lördag kl 21.00 ska faktiskt bli enormt sköööönt!!! under veckan så har jag mycket att göra. på tisdag e de planerat att vi ska åka å bowla och så med jessi å stoffe, de ska bli kul skulle gjort de i onsdags egentligen men fick ställa in för de kom saker emellan.

sen efter min ledighet l'ängtar jag tills den 26e.. woho då ska ja å älsklingen åka på kurs ska bli enormt spännande och jag längtar jätte mycket faktiskt!! ja ja nu ska ja grejja här

ha de bäst de tänker jag ha

Pussis

Skrivet av Balansant, 2010-04-17

Visa hela (2 kommentarer)

jag är gravid...!!!! nej just ja jag glömde.. jag har ju bara varit ute och ätit med tjejerna på jobbet hahahahahaha

Skrivet av Balansant, 2010-04-15

Visa hela (0 kommentarer)