En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

what goes around comes around

de e faktiskt ett ordspråk eller va man ska kalla de, som stämmer bra de tycker ialla fall jag :D
vet inte va ja har gjort för ont för att förtjäna mitt onda knä men men de finns nån mening med de åxå.. bad and good Karma!!!

igår var de en jätte härlig dag. Var ute på "riktigt" för första gå¨ngen sen innan min knä operation. jag och älsklingen var ute på en promenad.. fy fan vad jävla underbart det var alltså. Njöt i fulla drag härligt väder lagomt varmt och en lagom lång promenad eftersom ja fortfarande hoppar på kryckor!!
senare på kv'ällen fixa vi iordning färdiga pizzor som vi fick av mamma till kvällsmat. fan vad goda de var.. å när ugnen ändå var varm så tyckte älsklingen att ja skulle göra min stora PAJ DEBUT... vi hade alla ingredienserna och ugnen var varm å allt de där så jag körde igång med älskling vid min sida och gjorde min allra första egen bakade pajj.. och gissa vad.. ingen dog å den var faktiskt god..
Kevvans kommentar var nog ialla fall bäst..
när han smakade den så sa han till slut att

*Kevin--"den var faktiskt god mamma, fast inte lika god som jessicas, fast hon har ju jobbat med de här"
Jag-- va?? haha nej jessica har inte jobbat med de här,
Kevin-- nähä men hur har hon kunnat bli så duktig och kan göra så goda pajjer då???*

så med en jämförelse med nån som kevin tror har haft pajjbak som arbete så får jag vara väldigt nöjd å lite stolt över att han tyckte min pajj var god ialla fall haha

idag då.. ja vi har varit ute på en liten promenix idag åxå dock inte som den igår men en liten ialla fall.. pratat med chefen å sjukskrivit mig inför mina två nätters pass eftersom ja fortfarande stödjer mig på mina kryckor :( men hellre de än att kämpa mig igenom 2 nätter och en lååång jobbig trappa utan kryckor nej nej nej tack!!!

well de var väl de de tror jag..

stoffe stort grattis på födelsedagen hoppas du får en riktigt härlig dag

Puss

Skrivet av Balansant, 2009-06-17 17:01

hehe ja kevins kommentar var gullig. jag vet att din paj var superduper god.. ska smaka den någon gång ja.. gött att de gick bra att vara ute å gå.. hoppas att de blir bättre snart..

kram kram

Skrivet av dadevil, 2009-06-18 01:25

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?