En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min vardag

funderingar

det är nog lite av vad den här blogginlägget kommer att handla om tror jag..
en massa saker snurrar runt i mitt huvud just nu.. vissa förstår ja mig på vissa e ja allmänt förvirrad när de gäller och vissa förstår ja inte alls å en del tycker jag bara e ledsamma..

jag vet att en person kommer att ta åt sig å kanske känna sig utpekad men ja kommer ju som vanligt inte nämna några namn eller något sådant så de tycker ialla fall jag är lugnt och ja kommer inte att skriva något elakt eller förnedrande eller sånna saker utan endast dela med mig av min personliga åsikt har smsat och skrivit även på msn (trots att denne inte varit online) och frågat hur de e med denne personen, sist ja träffade denne så kändes de som att denne var sur eller hade något i tankarna som störde denne när de gällde mig å eftersom de e en kompis till mig har ja flertalet gånger hört av mig för att kolla om denne e sur eller något på mig för att kunna reda ut den eventuella saken. har dock inte fått något som helst gensvar varken via sms eller msn eller Fb eller något alls.. inte ett enda livstecken trots att ja hört att flera andra har hört av denne. Så i dag tröttnade ja å skrev ett sms å frågade om jag gjort denne något och vad de i sånt fall var skrev att ja smsat å skrivit på msn flera gånger men att denne inte svarat mig.
fick då efter ett tag svar att denne jobbar vääääldigt mycket och lååånga pass så den bara jobbar å sover och inte har tillgång till nätet,
inget svar på ifall denne var sur på mig eller så så ja skrev ett svar å frågade igen om denne var sur vilket denne sa att den inte var men att den har ju haft så mycket äckligt att göra på jobbet så den har inte ens haft en tanke på att höra av sig...!!! DET tycker ialla fall jag är jäkligt ledsamt..
även ifall att jag har haft mycket när ja gick i skolan å¨åkte ca 62 mil på per vecka och kanske inte alltid hade tid och ork att träffa mina vänner så har ja alltid haft tid att skicka ett litet sms till dom å särskillt om de messar mig. kanske inte just sekunden som ja läst klart smset men ialla fall inom rimlig tid efter att ja fått de,

jag tycker att det är tråkigt att man tydligen inte "har tid" med sina vänner.. jag VET ju att den här personen har haft tillgång till nätet då å då eftersom den har ändrat status m.m på sin facebook sida. men vi kanske inte var bättre vänner än så. ja jag vet inte jag tycker att de e jätte tråkigt ialla fall för ja gillar denne personen. well well har den inte tid med mig så fine de e ju upp till denne.

ja ja slut på bekagligheterna då.
Igår var en riktigt riktigt härlig dag/kväll jessi kom hit å vi (eller ja eh he he hmm HON) bakade paj som vi sen mumsade i oss å det ordentligt.. men måste säga att ja även här blev väldigt besviken....!!!!! JAG (som älskar jessis pajjer) orkade bara ta en jaaa just de EN enda omgång av pajjen.. det är tragiskt!!! jag har lagt av mig!! :O förstår inte hur de kunde ske!!! ha ha ha.. sen kollade vi på Jeff Dunham tror de var så han hette ialla fall.. så sjukt jävla rolig.. vilken buktalare han är alltså helt outstanding. å senare på kvällen så beställde vi pizza F¤¤k vad gott det var!! ja å min älskling har haft sånt enormt pizza sug flera dagar nu så de var rena himmelriket ¤skratt¤ sen skulle jessi åka hem å kevin skulle ha en kompis här över natten, sa till barnen att de var dags att lägga sig å sova och vi gick in i sovrummet och gjorde iordning för att kolla på film. en polisfilm såg vi.. sjukt jävla bra verkligen den hamnade ganska snabbt in i filmen på min absoluta 10 i topp lista. the training day heter den.
Man märkte snabbt att Polisen som skulle agera chef för nykomlingen inte riktigt var som andra poliser och filmen var absolut inte förutsägbar vilket många filmer är annars på ett eller annat sätt. Chefen var väl mer kriminell och så än vad de flesta kriminella som visades i filmen var. en riktig gris. de finns ju idioter å så inom poliskåren, ja överallt egentligen men ja e glad att våra poliser inte är som i den filmen ialla fall.
Ja å älsklingen har skapat en tradition eller va man ska kalla de..
varje kväll nä vi lägger oss för att ta kvällen så blir de filmmys :D helt underbart. har gått igenom mycket film, påminner lite om i början när ja gick på skolan ja å josse.. vi satt hela kvällarna å kollade på film efter film å käka serano mackor mums mums mycket trevligt vi gick igenom ett x antal serier och ja fick en ny seriefavorit, tro de eller ej men en svensk sån åxå :) fan när ja börja skriva så kom ja ihåg va den hette å nu när ja skulle skriva namnet så glömde ja bort de.. jaaaa nu kom de tebax tusenbröder tror ja de var :D grymt bra serie

ja ja nu e de dags att slänga i sig ett par mackor å göra lite nytta här hemma

puss på er

Skrivet av Balansant, 2009-06-13 20:07

Ja ibland kan detta med vänner förbrylla en..hoppas det löser sig.. ja det blev en lyckad paj.. hihi ja jag blev nästan "lite" besviken att du inte orkade mer.. det kändes som ett svek...*L* nää...

blir fler ggr,hoppas att receptet får sitta kvar denna gång...

*kram*

Skrivet av dadevil, 2009-06-15 10:57

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?